Microsoft Dynamics nu ook geschikt voor advocatenkantoren


Axavion Nederland BV introduceert vernieuwende software voor complete kantoorautomatisering bij advocatenkantoren

ROTTERDAM, 20070522 -- Onder de naam Dynamic Law presenteert de Rotterdamse automatiseerder Axavion een branchegerichte totaaloplossing voor de administratieve processen in advocatenkantoren. Het wereldwijd veelgebruikte Microsoft product Dynamics Nav is als basis genomen en vervolgens aangepast aan de specifieke wensen en behoeften van de advocatuur en andere juridische dienstverleners. Advocatenkantoor Van Steenderen Mainport Lawyers stond bij deze ontwikkeling model en inspireerde de ontwikkelaars bij het uitwerken van gebruikersgerichte oplossingen.

Axavion speelt met haar totaal geïntegreerde oplossing in op de wens van diverse advocatenkantoren om alle informatiestromen gestructureerd te kunnen vastleggen in één systeem. Dynamic Law biedt onder andere functionaliteiten voor relatiebeheer, dossierbeheer, tijdschrijven, de financiële afwikkeling van dossiers, derdegelden administratie en roladministratie. Daarnaast voorziet Dynamic Law in een workflow functie voor het beheer van documentenstromen. Hiermee wordt alle correspondentie binnen dezelfde omgeving geregistreerd, zodat een compleet digitaal archief wordt aangelegd. In het derde kwartaal van 2007 zullen ook de modules voor faillissementsadministratie en incassozaken worden vrijgegeven.

Doordat Dynamic Law gebaseerd is op het standaard product Microsoft Dynamics Nav, werkt het optimaal samen met producten zoals Microsoft Office en SharePoint. Informatie is hierdoor op een ideale manier voor iedereen beschikbaar. Meer informatie over Dynamic Law is te vinden op www.axavion.nl





Ingezonden persbericht