Gemeente Barneveld


Zienswijzen ingediend voor Kootwijkerbroek-West

Afbeelding bij bericht

Van 22 mei tot en met 2 juli 2007 heeft het ontwerp-bestemmingsplan Kootwijkerbroek-West bij de gemeente ter inzage gelegen. Tijdens deze periode hebben negen mensen en één instantie van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een zienswijze in te dienen.

De gemeente Barneveld beoordeelt op dit moment de zienswijzen en bekijkt of de zienswijzen gegrond of ongegrond zijn. In het geval de zienswijzen gegrond zijn, wordt bekeken of de zienswijzen oplosbaar zijn. Als blijkt dat de zienswijzen gegrond zijn én niet oplosbaar, dan betekent dit een vertraging in de verdere realisering van Kootwijkerbroek-West.

Bladelwoningen
Het is de bedoeling, dat in dit gebied zowel een bedrijventerrein als een woonwijk worden ontwikkeld. Met name voor de zogenoemde Bladelwoningen is de vertraging van de bouwplannen erg vervelend. De ingelote Kootwijkerbroekers zijn met elkaar hard aan de slag om hun eigen woning te realiseren. De gemeente heeft alle betrokkenen van dit project geïnformeerd over de situatie die is ontstaan na het indienen van de zienswijzen.

Barneveld, 5 juli 2007

Persbericht 07068
Mutatiedatum 06/07/2007