Gemeente Medemblik

Inschrijving huurwoning in Wognum, Nibbixwoud en Zwaagdijk-West

Wooncompagnie heeft per 1 januari 2007 alle huurwoningen in Wognum, Zwaagdijk-West en Nibbixwoud overgenomen van het Gemeentelijk Woningbedrijf Wognum. Veel woningzoekenden in deze dorpen richten zich tot de gemeente Medemblik om zich in te schrijven. De gemeente behandelt géén inschrijvingen meer voor huurwoningen in de drie dorpen. Woningzoekenden moeten zich inschrijven bij Wooncompagnie. Wooncompagnie behandelt nu alle huurzaken in Wognum, Nibbixwoud en Zwaagdijk-West, waaronder dus ook het inschrijven van woningzoekenden.

Inschrijven als woningzoekende in Wognum, Nibbixwoud en Zwaagdijk-West kan persoonlijk bij het inlooppunt in Wognum of het Wooninformatiepunt in Schagen.

- Het inlooppunt in de bibliotheek in Wognum (Kerkstraat 58) is iedere maandagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur geopend.

- Het Wooninformatiepunt in Schagen (Laanplein 3) is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch Informatie Punt
Met vragen, klachten of andere opmerkingen kunnen huurders en woningzoekenden terecht bij het Telefonisch Informatie Punt van Wooncompagnie (0900 20 22 373, lokaal tarief), op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. Buiten kantoortijden kan dit nummer worden gebruikt voor het melden van calamiteiten.

Inloopspreekuur zonder afspraak
In het inlooppunt van Wognum kunnen huurders en woningzoekenden iedere maandagmiddag terecht met al hun vragen. Zij kunnen zich in laten schrijven als woningzoekende of een reparatieverzoek indienen. Iedere maandagmiddag verschaffen medewerkers van Wooncompagnie de huurders (en natuurlijk ook niet-huurders) alle gevraagde informatie; er hoeft geen afspraak gemaakt te worden om langs te komen.