Productschap Margarine
12.04.2007
Symposium vetzuursamenstelling in vleesproducten
Het Voedingscentrum, de NVVL, de Hartstichting en HAS Den Bosch houden
op 22 mei het symposium Gezonde vleesinnovaties: vet!.
Tijdens deze dag zullen zowel de technologische als de marktkundige
kant en huidige trends aan bod komen. Bovendien is er aandacht voor
vragen als: welke productinnovaties kunnen we in de (nabije) toekomst
verwachten? Hoe kan bijvoorbeeld (verzadigd) vet worden vervangen en
welke producten lenen zich hiervoor het best? En wat kan de
vleessector verwachten op het gebied van regelgeving? Deelnemers aan
het symposium kunnen verder proeven van vleesproducten die laag zijn
in verzadigd vet en van innovaties die nog niet op de markt zijn. Het
symposium, met prof. Jaap Seidell als dagvoorzitter, biedt ook ruimte
tot discussie en het uitwisselen van ideeën.
De bijeenkomst wordt gehouden bij HAS Den Bosch. Programma en
aanmeldingsformulier verschijnen binnenkort op www.nvvl.nl.