Productschap Margarine


12.04.2007

Symposium vetzuursamenstelling in vleesproducten

Het Voedingscentrum, de NVVL, de Hartstichting en HAS Den Bosch houden op 22 mei het symposium Gezonde vleesinnovaties: vet!.

Tijdens deze dag zullen zowel de technologische als de marktkundige kant en huidige trends aan bod komen. Bovendien is er aandacht voor vragen als: welke productinnovaties kunnen we in de (nabije) toekomst verwachten? Hoe kan bijvoorbeeld (verzadigd) vet worden vervangen en welke producten lenen zich hiervoor het best? En wat kan de vleessector verwachten op het gebied van regelgeving? Deelnemers aan het symposium kunnen verder proeven van vleesproducten die laag zijn in verzadigd vet en van innovaties die nog niet op de markt zijn. Het symposium, met prof. Jaap Seidell als dagvoorzitter, biedt ook ruimte tot discussie en het uitwisselen van ideeën.

De bijeenkomst wordt gehouden bij HAS Den Bosch. Programma en aanmeldingsformulier verschijnen binnenkort op www.nvvl.nl.