Maak live een haartransplantatie mee op 20 mei 2007


VLIJMEN, 20070424 -- Stop kaalheid, en maak live een haartransplantatie mee. Op zondag 20 mei 2007 houdt Transhair een open dag in haar kliniek te Vlijmen. Een unieke gebeurtenis, want er worden live haartransplantaties getoond. Geen andere kliniek heeft dit eerder gedaan.

Afgelopen jaar hebben veel mensen die een haartransplantatie overwegen aangegeven te willen weten hoe een haartransplantatie precies verloopt en wat er allemaal bij een behandeling komt kijken. Natuurlijk kan uitgebreide informatie in brochures en op websites veel verduidelijken, maar `live' een haartransplantatie kunnen aanschouwen, geeft het beste inzicht.

Op verzoek van de cliënten en geïnteresseerden houdt Transhair daarom op zondag 20 mei de hele dag `open dag' in haar ruim opgezette privé-kliniek in Vlijmen. De haarchirurgen dr. Neidel en dr. Leonhardt voeren deze dag twee haartransplantaties uit. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe een dergelijke behandeling bij Transhair wordt uitgevoerd.

Ook zijn er die dag continu presentaties over de verschillende methodieken én de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantaties. Geïnteresseerden krijgen ook een gratis consult aangeboden om hun eigen haarproblematiek te bespreken. Deze open dag zullen er tevens modellen rondlopen die eerder een haartransplantatie hebben ondergaan.

Meer dan 25000 haartransplantaties

Transhair is in 18 jaar uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van haartransplantaties. De chirurgen Dr. Neidel en Dr. Leonhardt zijn beide een autoriteit op haargebied. Ze hebben al meer dan 8000 behandelingen op hun naam staan en voeren jaarlijks 600 behandelingen bij Transhair Nederland uit. De Transhair klinieken in Duitsland en Nederland hebben sinds de oprichting al meer dan 25000 succesvolle behandelingen uitgevoerd. De klinieken worden door kappers in Duitsland en Nederland ook geprezen als kwaliteitskliniek voor haartransplantaties. Transhair biedt een levenslange groeigarantie op alle getransplanteerde haren.

Programma zondag 20 mei:
Aanvang 10.30 uur, einde 17.00 uur

Twee live haartransplantaties volgens de FUT-methode

Uitgebreide presentaties over de FUT,- FUE- en Frêchettechniek

Gratis consult en haaranalyses voor alle bezoekers!

Aanwezigheid van cliënten die openhartig over hun eigen haartransplantatie vertellen

¤ 500,- open dag korting!


Transhair is een van de grootste gespecialiseerde klinieken in Europa. De haarchirurgen doen niets anders dan haartransplantaties , het zijn echte specialisten en hebben samen al meer dan 23.000 behandelingen succesvol uitgevoerd.

Voor meer informatie of afspraken t.b.v interviews met de chirurgen of toestemming fotografie kunt u contact opnemen met:

Dutch Creative, Sasja Zorg
dutch-creative@pn.nl
www.dutch-creative.eu