Digitale Gemeente Houten

Aad Verkade vertrekt als gemeenteraadslid houten

maandag 14 mei 2007 - Bron: Inwonerspartij Toekomst Houten

Aad Verkade die namens de Inwonerspartij Toekomst Houten (I.T.H.) zitting heeft in de gemeenteraad van Houten, heeft besloten per dinsdag 22 mei a.s. ontslag te nemen. Deze keuze is gerelateerd aan zijn nieuwe baan in Duitsland, waar hij directeur wordt van een fabriek van het Amerikaanse concern Cascade en bovendien zal toetreden tot het internationale senior management team.
Omdat Aad deels woonachtig blijft in Houten en er graag betrokken wil blijven bij de lokale politiek, zet hij zijn rol als lid van de Commissie Ruimte wel voort.

Michel Hofstee wordt namens I.T.H. het nieuwe gemeenteraadslid, immers Hofstee was na Verkade de nummer drie op de kieslijst. Michel is sinds de installatie van de huidige raad actief als lid van de Commissie Ruimte. Die functie zal hij combineren met het raadslidmaatschap. Het besluit om juist Michel Hofstee de opvolger van Aad Verkade te laten zijn is in onderling goed overleg genomen en heeft op verzoek van fractie en bestuur plaatsgevonden.

De fractie en het bestuur van I.T.H. betreuren, maar respecteren de keuze van Aad Verkade. Daarnaast spreken zij alle vertrouwen uit in zijn opvolger, Michel Hofstee.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).