AutoRai

Hyundai levert 325 auto's aan ANWB-dochter Logicx

(5/10/2007)
Hyundai levert 325 nieuwe autoâs aan ANWB-dochter Logicx. Dat is de uitkomst van een afspraak tussen Hyundai-importeur Greenib Car BV en Logicx Mobiliteit BV. De 325 Hyundaiâs worden ingezet als vervangend vervoer voor mensen die met hun auto zijn gestrand. De Hyundaiâs worden over de 98 Logicx uitgiftepunten verdeeld, zodat de reis voor gestrande mensen snel en in een Hyundai kan worden voortgezet.

De 325 Hyundaiâs worden nog voor de zomervakantie aan Logicx toegekend. Naast de Hyundai Getz en de Hyundai Matrix, worden ook de Hyundai Sonata én de populaire SUVâs, de Hyundai Tucson en Hyundai Santa Fe geleverd. De meeste Hyundaiâs worden voorzien van een trekhaak zodat de reis ook met een caravan, aanhangwagen, of met een trailer kan worden voortgezet.

Het is voor het eerst dat autofabrikant Hyundai autoâs levert aan Logicx. Volgens directeur Iede Aukema van Logicx is de keuze voor Hyundai logisch. âHyundai heeft bewezen kwalitatief uitstekende autoâs te bouwen. De autoâs zijn bovendien compleet en rijk uitgerust. Wij zijn blij dat we in onze voertuighulpverlening een Hyundai aan onze klanten kunnen aanbiedenâ.

Ook Managing Director Hans Kwaad van Hyundai-importeur Greenib Car BV is blij met de afspraak met Logicx. âAutomobilisten maken op deze manier op een zeer positieve manier kennis met Hyundai. Het is altijd vervelend als je met pech onderweg strandt. Als wij reizigers met onze Hyundaiâs weer op weg kunnen helpen, dan geeft dat een extra goed gevoel. Ik ben daarnaast verheugd dat een belangrijke organisatie als Logicx onze betrouwbaarheid en kwaliteit onderkent en daarom zoveel vertrouwen in Hyundai heeftâ.

Logicx is als logistieke dienstverlener gespecialiseerd in de coördinatie van de inzet van Vervangend Vervoer en het uitvoeren van Berging en Transport van voertuigen. Logicx biedt een landelijke dienstverlening via de 20 eigen bergingsbedrijven. Logicx zet vervangend vervoer in vanuit de ruim 90 uitgiftepunten in heel Nederland. In de zomermaanden komen daar 60 uitgiftepunten in heel Europa bij.