Ingezonden persbericht


Persbericht

IFS en The Doc sluiten partnerovereenkomst

Eindhoven, 10 mei 2007

IFS, leverancier van de bedrijfsapplicatie IFS Applications(TM), heeft een partnerovereenkomst gesloten met The Doc, specialist in implementatie, beheer en onderhoud van Oracleomgevingen en -technologie. IFS zet deze stap om haar klanten de mogelijkheid te bieden, het maximale uit hun Oracle-investering te halen. The Doc biedt IFS-klanten diensten als het op afstand beheren en onderhouden van de database omgeving, het uitvoeren van migratietrajecten, helpdeskondersteuning en licentiebeheer.

'Oracle wordt door al onze klanten gebruikt als database voor IFS Applications. De ontwikkelingen bij Oracle volgen elkaar dusdanig snel op, dat het voor hen lastig is deze op de voet te volgen en voldoende specialisme in huis te houden. Als Oracle Certified Partner is The Doc als geen ander in staat onze klanten te adviseren op het gebied van Oracle-gerelateerde vraagstukken', zegt Nico van Heuven, Director Sales & Consulting Services bij IFS Benelux.

'Met onze dienstverlening richten wij ons vooral op de continuïteit van de bedrijven die we ondersteunen. Deze visie delen we met IFS, dat net als wij een compacte en flexibele organisatiestructuur kent. Het vermogen om snel te schakelen en voortdurend de focus op kwaliteit te houden maakt deze combinatie zeer kansrijk en productief voor onze gezamenlijke klanten', zegt Paul Terpstra, Commercieel Directeur bij The Doc.

--------------
Over IFS
IFS ontwikkelt en levert componentgebaseerde applicaties voor middelgrote en grote ondernemingen en organisaties die snel op marktveranderingen willen inspelen. IFS bestaat sinds 1983 en heeft inmiddels wereldwijd zo'n 2.600 medewerkers. Van IFS Applications verscheen onlangs de zevende generatie. Dankzij de open, componentgebaseerde structuur is de oplossing zeer gebruiksvriendelijk en snel te implementeren en te onderhouden. De software is in 54 landen beschikbaar en in 22 talen. IFS heeft wereldwijd ruim 600.000 gebruikers in de sectoren aerospace & defense, automotive, high-tech, industriële productie, procesindustrie, constructie, contracting, service & facilities management en utilities & telecom. IFS Applications biedt ERP-functionaliteit op het gebied van onder meer productie, supply chain management (SCM), customer relation management (CRM), Product Lifecycle Management (PLM), asset management, performance management (CPM) en Maintenance, Repair and Operations (MRO). In de Benelux werkt IFS voor klanten als Helpman, BV Koninklijke Kempen & Begeer (Gero), Amefa, Hertel, Bart's Retail, Marskramer en Intertoys. Het bedrijf staat genoteerd op de beurs van Stockholm (XSSE: IFS). Meer informatie: www.ifsnl.com.

Meer persinformatie:

IFS
Renske van der Weijden
Telefoon: 040 292 3292
Email: renske.van.der.weijden(at)ifsnl.com

Wisse Kommunikatie
Francine Loos
Telefoon: 026 4431523 / 06 11041 635
Email: francine.loos(at)wisse-worldcom.nl