Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Aankondiging demonstratie actiegroep
`MISSEN MET EEN MISSIE'

donderdag 10 mei om 13.30 uur op de Dam in Amsterdam

Actiecomité MISSEN MET EEN MISSIE demonstreert aanstaande donderdag om half twee `s middags op de Dam in Amsterdam voor een betere wereld.

De meiden van het comité ­ stuk voor stuk (ex)deelneemsters aan Miss- verkiezingen (en bloedmooi) ­ zetten hun uiterlijk in om aandacht te vragen én oplossingen te zoeken voor alle problemen in de wereld.

Met de demonstratie willen ze vooral het bewustwordingsproces op gang brengen. "De armoede neemt toe, oorlogen blijven en het klimaat verandert. Dat kunnen we niet langer zomaar laten gebeuren," aldus één van de dames van MISSEN MET EEN MISSIE.

Daarnaast zoeken de MISSEN naar concrete oplossingen. Die oplossingen moeten volgens hen komen van de burgers zelf. "Wereldleiders en organisaties doen hun best, maar dat is niet genoeg. Er is genoeg geluld. We moeten nu met z'n allen in actie komen."

Het doel is zo veel mogelijk mensen te verzamelen die mee willen helpen de wereld te redden. Mensen met idealen, talent en lef kunnen zich op de website www.savetheuniverse.nu aanmelden en vertellen welke actie zij gaan ondernemen voor een betere wereld.

MISSEN MET EEN MISSIE wordt gesteund door Sp!ts en MTV. Zij bieden iedereen die zich via de website aansluit een podium om de wereld te redden.