Gemeente Drechterland

Foto-expositie ontwikkelingssamenwerking
Het Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (COS) Drechterland heeft het voortouw genomen tot een presentatie van organisaties die zich met ontwikkelingssamenwerking bezighouden.
Onze gemeente kent een veelkleurig palet van organisaties en initiatieven op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. Sommige zijn ontstaan doordat een familie of een enkele persoon direct geraakt werd door een situatie. Andere hebben hun oorsprong in een kerkelijke traditie of overheidsrelatie. Het doel is om verbetering te brengen in de economische, de gezondheids- en de welzijnssituatie in meestal Zuidelijke landen. Anderzijds wordt het ook van belang geacht om hier het verhaal te doen, zodat wij weten waar het om gaat.

Logo COS Drechterland Het Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (COS) Drechterland heeft nu het voortouw genomen voor deze groepen om zich te presenteren.
In de maand mei wordt in de hal van het Gemeentehuis in Venhuizen een fotoexpositie gepresenteerd, waarin elke organisatie zich door middel van een drietal foto's en een begeleidende tekst laat kennen.

Loop - tijdens de gemeentelijke openingsuren - gerust eens binnen en laat u verrassen door mooie beelden en duidelijke verhalen.

Holland Building Nepal - Dorcas Help International - Stichting Kpare - Stichting Zikomo - Stichting Happy Rock Centre - Stichting June - Stichting Wollega - Wereldwinkel Stede Broec - Amigos Colombianos - Stichting 40MM