Heel veel telegrammen voor moeder


ALTEVEER (GN), 20070508 -- Het is een drukke week voor de medewerkers van de Telegram Service in het Groningse Alteveer. Moederdag staat voor de deur. Sinds het begin van het jaar is het mogelijk om een boeket bloemen of een leuk cadeau met een telegram te sturen. Sinds het mogelijk is om een boeket bloemen bij een telegram te versturen is het veel drukker geworden.

Volgens een woordvoerder zijn er in de voorgaande jaren rond Moederdag altijd al meer telegrammen verstuurd dan in een "normale" week, maar sinds het mogelijk is om een boeket bloemen bij een telegram te versturen is het veel drukker geworden. "Men wil toch, als ze niet persoonlijk kunnen komen, iets bijzonders laten bezorgen'. Ook vanuit het buitenland weet men het telegrambedrijf te vinden. "Men is dan op zoek naar een originele manier om moeder een fijne Moederdag te wensen". Het gaat inmiddels wel in 90% van de gevallen via de website.

De telegrammen met eventueel een mooi boeket bloemen of wijn en chocolade worden op zaterdag 12 mei persoonlijk bezorgd bij de moeders.

Over Telegram Service bv:

Telegram Service bv nam in 2001 het telegrambedrijf overgenomen van KPN/TPG. Het telegram bestaat ruim 150 jaar. Telegram Service bv bezorgt met 125 telegrambestellers jaarlijks vele telegrammen in Nederland. Ook heeft Telegram Service bv contracten met meer dan 200 andere telegrambedrijven om telegrammen in het buitenland te kunnen bezorgen. Op het hoofdkantoor in het Groningse Alteveer werken 12 mensen. Website: www.telegram.nl





Ingezonden persbericht