Stichting IZZ benoemt Bart Blanken tot haar directeur.


04.05.2007 / 11:13 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Stichting izz

Stichting izz

Met de benoeming van Bart Blanken (52) tot haar nieuwe directeur geeft Stichting IZZ verdere invulling aan haar ambities zoals verwoord in haar rapport 'Nieuwe Koers IZZ'.

Het bestuur van de stichting heeft de ambitie aan werknemers en hun gezinnen, werkzaam binnen Zorg & Welzijn, een unieke zorgverzekering aan te bieden met intrinsieke voordelen voor zowel de verzekerde als zijn werkgever. Deze onderscheidende arbeidsvoorwaarde wil IZZ aanbieden als een zelfstandige organisatie die voor haar doelgroep de premie en het pakket vaststelt vanuit het startpunt: 'Zorg voor de Zorg!'

Stichting IZZ is van mening met de heer Blanken een uitstekende 'aanvoerder' te hebben gevonden voor de realisatie van haar ambitie. Blanken is, nu nog als bestuursadviseur Werk, Inkomen en Zorg bij Twynstra Gudde, zeer goed ingevoerd in het veld en heeft een breed netwerk. In het nabije verleden voerde hij strategische managementopdrachten uit op het gebied van zorgverzekeringen, thuiszorg en reïntegratie. Daarvoor deed hij ruime bestuurlijke ervaring op als algemeen directeur van een grote, geprivatiseerde overheidsinstelling.

Bart Blanken start zijn activiteiten bij de Stichting IZZ op 1 juli as. Naast het opbouwen van een eigen apparaat zal hij zich vooral richten op strategisch relatiebeheer, beleid- en marktontwikkeling en de positionering van IZZ. Kort en goed; samen met het bestuur inhoud geven aan de ambities van IZZ.


-------------------------------------------------

Indien u aanvullende vragen heeft kunt u zich richten tot:

De heer Geert Reijnen
Bestuurssecretaris IZZ

024-3436671
geert.reijnen@izz.nl

(Een foto van de heer Blanken is op verzoek beschikbaar.)