3Rotterdam gaat uitbreiden


OUD-BEIJERLAND, 20070502 -- De website 3Rotterdam, voor alle informatie over Excelsior, Feyenoord en Sparta, gaat uitbreiden. Behalve het nieuws en de verdere informatie wil de site binnenkort overschakelen op een nieuwe layout en wil daarbij een grote statistiekendatabase aanleggen. Uiteraard is daar hulp bij nodig om informatie als uitslagen, doelpuntenmakers, scheidsrechters en toeschouwersaantallen te achterhalen.

Om de database zo goed mogelijk te ordenen is contact opgenomen met http://www.fcgstats.nl , een database voor statistieken van FC Groningen. Op diens voorbeeld wordt voortborduurd over de resultaten van Excelsior, Feyenoord en Sparta. 3Rotterdam richt zich daarbij op informatie per seizoen, de uitslagen met doelpuntenmakers e.d. maar ook de eindstand en bekeruitslagen.

De statistiekendatabase wordt gecompleteerd met een Historisch Archief. Het is de bedoeling dat daarin artikelen komen over historische gebeurtenissen die zich afspeelden in de historie van de drie eerder genoemde BVO's. Aan de hand van smeuige verhalen raken ook de jongere supporters geboeid voor wat hun club vroeger betekende, wat hun club vroeger bereikt heeft.

De makers van 3Rotterdam hopen dat ze veel hulp krijgen bij het achterhalen van dergelijke informatie, dit om de website http://www.3rotterdam.nl en http://www.3rotterdam.com te verbeteren en aantrekkelijk te maken voor het jonge publiek en het oudere publiek.





3Rotterdam