BullGuard wint gerenommeerde zender-onderscheiding


02.05.2007 / 21:54 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Bullguard ltd

Bullguard ltd

BullGuard wint gerenommeerde zender-onderscheiding

KOPENHAGEN, Denemarken, May 2 /PRNewswire/ --


- BullGuard haalt het van Microsoft, AMD en Samsung en kaapt hoogste marketingprijs weg

BullGuard, specialisten in gebruikersvriendelijke PC & mobiele veiligheidsoplossingen won de IT Channel Vision Award als Beste Systeemontwikkelaar van Marketing Programma/Promotie. Het IT Channel Vision is een jaarlijks Gartner evenement dat in het Grimaldi Forum in Monte Carlo werd georganiseerd. BullGuard won de onderscheiding voor zijn partneraanbod dat stimulerende mogelijkheden tot inkomstendeling en gezamelijk exploiteren van één merknaam bevat.

(Logo: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20070502/255849 )

"Het feit dat deze onderscheiding door de systeemontwikkelaars zelf werd toegekend, maakt ze voor ons bijzonder waardevol", zegt Heini Zachariassen, President-Directeur van BullGuard. "Vorig jaar werden we genomineerd voor een onderscheiding op dit evenement en we zijn erg fier om nog beter te hebben gedaan. We beschouwen deze prijs als een aanduiding te meer van de kwaliteit van onze offerte aan systeemontwikkeling en ons Internet beveiligingsproduct."

IT Channel Vision biedt de voornaamste verkopers van Europa de gelegenheid om meer dan 250 bedrijfsleiders van zenders te ontmoeten, uit de gemeenschap van systeemontwikkelaars en leveranciers van oplossingen. De andere drie genomineerden voor Beste Systeemontwikkelaar van Marketing Programma/Promotie waren Microsoft, AMD en Samsung Electronics.

BullGuard werkt momenteel met systeemontwikkelaars zoals Evesham, Mesh, Zepto, Qmotion, Mercer, Optima en Medion.

Andere producten uit het productassortiment van BullGuard zijn BullGuard Backup, BullGuard Mobile Antivirus en BullGuard Steel Security, werelds eerste beveiligingssuite speciaal ontwikkeld voor spelletjespelers.

Over BullGuard

BullGuard specialiseert zich in PC & mobiele beveiligingsoplossingen voor huisgebruikers en kleine bedrijven, met klemtoon op technische excellentie, eenvoudig gebruik en klantvriendelijkheid.

BullGuard legt zich er op toe om eenvoudige, kostenbesparende, geïntegreerde beveiligingsoplossingen te leveren die gebruikers eersteklas bescherming bieden tegen computervirussen en indringers.

BullGuard heeft zijn hoofdzetel in Kopenhagen, Denemarken, en beschikt over kantoren in Roemenië, Australië en het Verenigd Koninkrijk.

Contact: