Siemens

Persbericht

SEN 0704. 927 nl

Den Haag, woensdag 2 mei 2007

Siemens introduceert nieuwe SIP telefoon: de Siemens optiPoint 150S

Siemens Enterprise Communications heeft haar IP telefoon portfolio uitgebreid met een standaard SIP (Session Initiation Protocol) telefoon, de Siemens optiPoint 150 S. Het toestel is geschikt voor de HiPath communicatiesystemen HiPath BizIP, HiPath 2000, HiPath 3000, HiPath 4000, HiPath 5000 en HiPath 8000 IP-platforms.

Met de toevoeging van de optiPoint 150s biedt Siemens nu een zeer voordelige SIP instapoplossing op de markt voor IP-telefoniesystemen. Het is een standaard SIP toestel met display en meeluisterluidspreker, dat verder met de belangrijkste basisfuncties is uitgerust. Het toestel is eenvoudig te bedienen en laat zich comfortabel beheren.

De optiPoint 150 S is een, volgens het open SIP standaard protocol ontwikkelde, IP telefoon en kan zowel in traditionele IP-PBX scenarios, een hosted telefonie omgeving, alsook met SIP telefonie providers worden ingezet. Met de nieuwe optiPoint 150 S in combinatie met een van de Siemens HiPath IP-communicatiesystemen, een IP-infrastructuur voor spraak en data en een voordelige SIP telefonie provider, kunnen gebruikers profiteren van aanzienlijke besparingen in investerings- en operationele kosten.

De optiPoint 150 S is leverbaar in de kleur mangaan (antraciet) en kan via Power over LAN of via een stekertrafo worden gevoed. Verkoop van de Siemens IP oplossingen vindt plaats via een gecertificeerd Partner Netwerk.

Voor meer informatie over Siemens HiPath producten: www.siemens.nl/enterprisenetworks

Nadere inlichtingen voor de lezer en verkooppunten: Siemens Enterprise Communications BV
Tel. (070) 333 2383
E-mail: sebnem.unal@siemens.com

Nadere inlichtingen voor de redactie:
Siemens Persvoorlichting, Josje Mosies
Tel: (070) 333 2095
E-mail: josje.mosies@siemens.com
Internet: www.siemens.nl/persinfo

Digitaal fotomateriaal is opvraagbaar bij: josje.mosies@siemens.com