BOVAG

02-05-2007
Man wint online bandenwisselstrijd tussen de seksen

Webgame Liever de Dealer levert Michel Vos uit Baarn spiksplinternieuwe auto op

De online bandenwisselstrijd tussen de seksen is beslecht in het voordeel van de man! Michel Vos uit Baarn heeft het internet-bandenwisselspel van Liever de Dealer gewonnen. Vandaag speelde hij de finale tegen Gerda Schafer uit Heerlen en kwam als winnaar uit de bus. Zijn inspanningen worden beloond met een spiksplinternieuwe Ford Ka. Het is de laatste keer dat het finalespel werd gespeeld. Al drie personen zijn hem voorgegaan en rijden nu in de auto die ze met de webgame in de wacht hebben gesleept.

De bedoeling van de online webgame op www.lieverdedealer.nl is om zo snel mogelijk banden te verwisselen. Het spel werd in de maanden februari en maart gespeeld en leverde dus een mannelijke en een vrouwelijke finalist op. Achter hun eigen computer, in hun eigen woonkamer, speelden Michel en Gerda vandaag tegelijkertijd de spannende finale. In de buurt van hun huizen stonden de autos opgesteld waaruit ze konden kiezen als ze zouden winnen. Michel was blij verrast. Ik ben zeer blij met mijn nieuwe auto. Deze komt als geroepen. Mijn eigen auto was hard aan vervanging toe. Op zich wel grappig dat je gewoon thuis achter je eigen computer zon finale speelt en dan ook nog eens zon prachtige auto wint. Voor mij zijn er geen twijfels meer. Online ben ik dan wel goed in het verwisselen van banden, maar als het gaat om onderhoud van mijn auto kies ik absoluut voor een merkdealer. Dan weet ik zeker dat deze in goede handen is.

Campagne
De webgame levert een bijdrage aan de campagne Liever de Dealer. Deze campagne is een initiatief van 3.000 merkdealers waarin NDA (Nederlandse Dealer Associatie) en RAI Vereniging, afdeling Autos, samenwerken. Doel van de campagne is te benadrukken dat merkdealers de beste kennis en kunde hebben als het gaat om de technische aspecten en het onderhoud van autos. Automobilisten zijn vaak te weinig op de hoogte van de voordelen die de merkdealer biedt. Onderzoek laat zien dat de merkdealer meer werk levert voor hetzelfde geld. Ook heeft hij veel meer kennis van het automerk en kan alleen hij ervoor zorgen dat de auto optimaal in conditie blijft.

Winnaar online banden verwisselen Michel Vos uit Baarn wordt gefeliciteerd door zijn vrouw met zijn spiksplinternieuwe auto. Bron: BOVAG persbericht
Datum: 02-05-2007