BOVAG

25-04-2007
Genomineerden voor 'Mijn Autobedrijf van het Jaar' bekend

Vandaag zijn tijdens de AutovakRAI de drie genomineerde bedrijven voor de titel `Mijn Autobedrijf van het Jaar bekend gemaakt. Het zijn Autobedrijf Jan Wals uit Ilpendam, Autobedrijf Van Eendenburg uit Brielle en Autobedrijf Scheers uit Giesbeek. Deze verkiezing is een initiatief van de BOVAG-afdeling ABA.

Op www.mijnautobedrijf.nl konden klanten van onafhankelijke autobedrijven aangeven in hoeverre zij tevreden zijn over de servicebereidheid, vriendelijkheid, deskundigheid en de verhouding tussen prijs en prestatie. Ook werd een algemene waardering in de vorm van een rapportcijfer gevraagd. Via die website kwamen in het totaal ruim 5000 reacties binnen.

Deze stem van het publiek leverde een lijst met tien kanshebbers. De vakjury, met daarin Auke Cupédo (Auto & Motor TECHNIEK) en Tim Coronel (coureur en tv-presentator), selecteerde vervolgens de drie genomineerde bedrijven. De jury hanteerde daarvoor een aantal criteria, waaronder de score in de kwaliteitsmeting en de inventiviteit op het gebied van klantenbinding.

Bekendmaking winnaar
Tijdens de ABA-ledendag op 5 juni in theater t Spant in Bussum wordt bekend wie van de genomineerden daadwerkelijk de titel `Mijn Autobedrijf van het Jaar in de wacht sleept. Dan kunnen de aanwezigen hun stem uitbrengen op een van de drie bedrijven. Van de winnaar zal in het RTL-programma AutoXperience een portret worden uitgezonden.

Autobedrijf Jan Wals uit Ilpendam Autobedrijf Scheers uit Giesbeek Autobedrijf Eendenburg uit Brielle
Bron: BOVAG persbericht
Datum: 25-04-2007