Politie Haaglanden

Getuigen gezocht van schietpartij met letsel

Rijswijk, 02-05-2007 o Een 23-jarige man uit Breda is maandagavond 30 april kort voor middernacht het slachtoffer geworden van een schietpartij op de kruising van de Burgemeester Elsenlaan met de Van Vredenburchweg. Het slachtoffer reed als passagier in een auto met drie anderen toen er vermoedelijk door één van de inzittenden uit een andere personenauto op hem werd geschoten.

Het is niet bekend hoe vaak er is geschoten. Het slachtoffer is met een schotwond aan de schouder vervoerd naar het ziekenhuis waar de man voor observatie is opgenomen. De auto van waaruit is geschoten, is ontkomen.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat er, voorafgaand aan de schietpartij, vermoedelijk twee keer een achtervolging heeft plaatsgevonden tussen de personenautos in met name het stadsdeel Laak. Dit ging gepaard met het nodige lawaai. De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de achtervolging en/of van de schietpartij. Mensen die hierover mogelijk meer weten, kunnen bellen met de politie in Rijswijk via 0900 8844 of bellen met Misdaad Anoniem op 0800 7000.