Gemeente Duiven


Ontwerp beleidsregels verdeling van geluid- en geurruimte bedrijventerrein Roelofshoeve Duiven Gelderland 2007
---

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Duiven en Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij het ontwerp van de ` Beleidsregels verdeling van geluid- en geurruimte bedrijventerrein Roelofshoeve Duiven' Gelderland 2007 hebben vastgesteld.

De beleidsregels zijn opgesteld om te kunnen sturen op het optimaal gebruik van de voor het bedrijventerrein vastgestelde geur- en geluidruimte met het oog op de bescherming van het milieu, waaronder ook wordt verstaan het zuinig en doelmatig gebruik van de fysieke ruimte. Op de verkavelingskaart, die onderdeel is van de beleidsregels, is vastgelegd hoeveel geur- en geluidruimte er beschikbaar is per kavel op het bedrijventerrein de Roelofshoeve.

Op het vaststellen van de beleidsregels is de Inspraakverordening gemeente Duiven 2006 en de Inspraakverordening provincie Gelderland 2004 van toepassing. Op grond daarvan wordt inspraak verleend door toepassing van de in Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht beschreven procedure.

Terinzagelegging en zienswijzen
De beleidsregels liggen van 3 mei 2007 tot en met 13 juni 2007 op werkdagen van 8.30 tot 16.30 ter inzage op het gemeentehuis van de gemeente Duiven, Kastanjelaan 3 te Duiven en het informatiecentrum (sectiekamer 1) van de provincie Gelderland, Huis der Provincie, Markt 11 te Arnhem. Voor de goede orde merken wij op dat het gemeentehuis en het informatiecentrum van de provincie Gelderland gesloten zijn op 17,18 en 28 mei 2007. De beleidsregels zijn ook te vinden op de internetsite van de provincie Gelderland (
www.gelderland.nl/bekendmakingen) en op de internetsite www.projectradar.nl, selecteer Roelofshoeve.

Gedurende de termijn dat de beleidsregels ter inzage liggen, kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijzen daarover naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van de gemeente Duiven, t.a.v. de heer J. H.M. Smits, Postbus 6, 6920 AA Duiven of Gedeputeerde Staten van Gelderland, t.a.v. mevrouw P.J. van Eijndthoven, Postbus 9090, 6800 GX te Arnhem.

Voor een mondelinge toelichting op de beleidsregels en voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer J.H.M. Smits, tel 0316 - 279111 van het cluster milieuzaken van de gemeente Duiven of mevrouw P.J. van Eijndthoven, tel (026) 359 8800 van de dienst Milieu en Water van de provincie Gelderland.

Arnhem, 24 april 2007 - zaaknr. 2007-007391
Gedeputeerde Staten van Gelderland
C.G.A. Cornielje - Commissaris van de Koningin
H.M.D. Brouwer - secretaris

Arnhem, 24 april 2007 - besluitnr 17-04
H.J. Zomerdijk - Burgemeester
H.J.Blom - secretaris