Gemeente Capelle a/d IJssel

Presentatie jaarverslagen 2006

Presentatie Burgerjaarverslag 2007 door burgemeester Joke van Doorne

Op dinsdagavond 24 april werden de gemeentelijke jaarverslagen en het jaarverslag van de gemeentelijke ombudsman gepresenteerd. Het ging om de volgende verslagen over 2006: het burgerjaarverslag; het financieel jaarverslag en de productenrekening; het jaarverslag interne klachtenregeling; het jaarverslag van de commissie bezwaarschriften en het jaarverslag van de gemeentelijke ombudsman.

De bijeenkomst werd geopend door burgemeester Joke van Doorne. Zij overhandigde ook de eerste exemplaren van het burgerjaarverslag aan het Capels lezerspanel dat uit twee versies bestaat: het basisburgerjaarverslag en een krantversie van het burgerjaarverslag. Deze week ontvangen alle Capellenaren de krantversie in hun brievenbus. Alle overige verslagen over 2006 kunt u hier downloaden.

Het is voor de derde keer dat de jaarverslagen gezamenlijk werden gepresenteerd. Hiervoor is gekozen vanwege de rode draad die de verschillende onderwerpen met elkaar verbindt, namelijk verantwoording afleggen over het gevoerde beleid, de kwaliteit van de dienstverlening en de invloed van de Capelse bevolking op het gemeentelijke beleid.