Gemeente Brunssum

Winnaars Sport- en Vrijwilligersgala Brunssum

Tijdens een feestelijk gala in d'r Brikke-Oave zijn op zaterdagavond 28 april de namen bekendgemaakt van de sporters en vrijwilligers van Brunssum van het jaar 2006.

sportgala

De winnaars van het Sport- en Vrijwilligersgala 2006, tijdens de afsluiting van de avond.

In maart 2007 konden inwoners van Brunssum, via een speciaal formulier, hun nominaties uitbrengen. In totaal konden drie nominaties worden uitgebracht. Eén nominatie voor de "Sportprijs Brunssum 2006", voor één of meerdere personen die binnen een
sportvereniging/instelling een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd op sportgebied. Eén nominatie voor één of meerdere personen die binnen een vereniging/instelling een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd op vrijwilligersgebied. En tenslotte één nominatie voor de vereniging, sport of anderszins, die zich in 2006 op een bijzondere wijze heeft gemanifesteerd. Een jury beoordeelde de nominaties.

En de winnaars zijn...

De sportprijs 2006 van Brunssum ging naar Lisanne Jente van de zwemsportvereniging ZVB. De overige genomineerden voor deze prijs waren Mitch Notten (van Zwemvereniging Valkenburg) en het synchro-team (van ZVB).

De Meest Waardevolle Vereniging 2006 van Brunssum was de EHBO Vereniging Brunssum. De overige genomineerden in deze categorie waren de Brunssumse Gehandicapten Sport (BGS) en I.M.V. 't Trèpke.

Vrijwilliger van het Jaar 2006 werd Lonie Smit van VV De Leeuw. Overige genomineerden in deze categorie waren Laurens en Marij Lem (voor Judoclub Brunssum) en Jan van Mil (voor SV Langeberg).

Gala

De prijswinnaars werden gehuldigd tijdens een sport- en vrijwilligersgala in de Brikke-Oave, op zaterdagavond 28 april. Het gala werd bijgewoond door 250 genodigden, en werd tevens rechtstreeks uitgezonden door de LOO. Het programma werd georganiseerd door de gemeente Brunssum, de presentatie lag in handen van Karel Knippenberg, en optredens tijdens de avond werden verzorgd door het Duo Oetgeslaope, dansgroepen van Studio Hellenbrand en zangeres Just Bibi.


---