Persberichten Eemland zuid, 10.15 uur

Utrecht, 02-05-2007

Beroving

LEUSDEN- Op dinsdag werden drie meisjes aangehouden. Omstreeks 15.10 uur fietste een 60-jarige vrouw uit Leusden over t Erf. Plotseling werd haar tas uit haar fietsmandje getrokken door drie onbekende meisjes. Burgers keken uit naar het drietal. De politie werd gewaarschuwd en op de Landweg werd het drietal, 16 tot 18 jaar uit Amersfoort en Utrecht, aangehouden. Zij werden ingesloten voor verhoor.

Slepen met bromfiets

AMERSFOORT- Op dinsdagavond werden drie bromfietsdieven aangehouden. Omstreeks 22.45 uur kreeg de politie de melding dat drie personen met een bromfiets aan het slepen waren op de Waltoren. Agenten gingen ter plaatse en troffen het drietal aan met de bromfiets. De bromfiets bleek van diefstal afkomstig en de personen, tussen 16 en 18 jaar uit Utrecht en Amersfoort werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Vernielers aangehouden

AMERSFOORT- Op woensdagochtend werden zes personen aangehouden na een vernieling van een ruit. Omstreeks 00.30 uur kreeg de politie de melding dat er een ruit was ingegooid aan de Zwaluwstraat. De politie werd gewaarschuwd en zes verdachten, 13 dn 14 jaar uit Amersfoort, werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.