Persberichten Eemland noord, 10.15 uur

Utrecht, 02-05-2007

Verkeersongeval letsel

EEMNES- Op dinsdagochtend raakte een automobiliste gewond na een aanrijding. Omstreeks 10.30 uur reed een 64-jarige vrouw uit Waddinxveen over de Rijksweg A 27. Door onbekende oorzaak raakte de auto van de vrouw in de slip, kantelde en kwam op zijn kop terecht. De vrouw raakte ernstig gewond en medisch personeel werd invlogen om haar medisch bij te staan. Nadat ze was gestabiliseerd werd ze vervoerd naar het ziekenhuis. De oorzaak van de aanrijding is onbekend.

Geslotenverklaring

SOEST- Op dinsdag werd van 16.30 tot 17.30 uur een controle gehouden op het negeren van de geslotenverklaring aan de Peter van den Breemerweg. Vijf bestuurders hielden zich niet aan de regels en kregen een bekeuring.

Aanrijding met slok op

SOEST- Op woensdagochtend werd een automobiliste aangehouden omdat ze onder invloed achter het stuur zat.

Omstreeks 00.10 uur reed de vrouw op de Koningsweg tegen een lantaarnpaal. Agenten zagen de bestuurster niet meer bij de auto staan. Zij werd in de omgeving aangetroffen en aangehouden.

De vrouw, 52-jaar uit Soest, bleek te hebben gedronken en blies op het politiebureau 870 ug/l. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en zij kon tevens haar rijbewijs inleveren.