ID&T


Omruilen tickets Tiesto Gelredome

Beste kaarthouder van de geannuleerde concerten van Tiestos Elements of Life / Gelredome,

Aangezien zowel bij Ticketbox als Ticketonline een aantal telefoontjes zijn binnengekomen over het omruilen cq annuleren van de kaarten voor de geannuleerde Tiesto concerten van 31mei en / of 1 juni vind je onderstaand extra uitleg hierover.

Allereerst is het belangrijk dat je goed naar je ticket kijkt en checkt waar je de kaart gekocht hebt: TICKETBOX of TICKETONLINE. Als je vervolgens onderstaande procedure volgt kan er niks misgaan.

TICKETBOX:
Reeds gekochte kaarten via Ticketbox voor de shows van donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni zijn 1 op 1 geldig voor de show van zaterdag 2 juni. Wil je dus in plaats van de donderdag of de vrijdag naar de zaterdag dan hoef je niks te doen. Jouw plaats is gereserveerd. Mocht je toch besluiten om hier geen gebruik van te maken is restitutie tot 1 juni mogelijk via het restitutieformulier wat te downloaden is via Tiesto.com en www.ticketbox.nl/restitutie.pdf. Alle kaarten die na 1 juni binnenkomen kunnen niet meer in behandeling genomen worden.

TICKETONLINE:
Reeds gekochte kaarten via Ticketonline voor de shows van donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni dienen omgewisseld te worden voor de zaterdag en zijn niet 1 op 1 geldig. Hiervoor zal de kaarthouder persoonlijk per brief benaderd worden door Ticketonline. In deze brief staat duidelijk wat er gedaan moet worden om de donderdag en vrijdag kaarten om te ruilen voor de zaterdag.
Mocht je toch besluiten om niet naar de zaterdag te gaan kun je eveneens het bij de brief behorende formulier invullen (LET OP: dus niet het formulier van Ticketbox gebruiken maar het formulier wat je per post hebt thuis gekregen).

Hou voor overige informatie www.tiesto.com in de gaten.

Geplaatst op: 02-05-2007