Persuitnodiging eurotech voor woensdag 2 mei 2007 in venray

Eurotech Racing presenteert drie topcoureurs voor Benelux Racing League

Venray, 27 april 2007 - Eurotech Racing heeft drie absolute topcoureurs gecontracteerd voor het nieuwe Benelux Racing League-seizoen (BRL). Wie de bolides in deze spectaculaire autosportklasse gaan besturen, maakt Eurotech woensdag 2 mei bekend tijdens een perspresentatie. U bent van harte welkom om deze bijeenkomst op de Ovalbaan 'De Peel' (vanaf 16.00 uur) bij te wonen. Spectaculair onderdeel van de presentatie is dat u de kans krijgt om met een van de coureurs mee te rijden in de BRL-wagen!

Kampioenschapsaspiraties
Dankzij de hoge kwaliteit van de aangetrokken rijders is één ding zeker: Eurotech gaat dit seizoen voor het kampioenschap. Zo maakt één van de coureurs momenteel furore in het internationale racecircuit. Bovendien heeft hij in het verleden al flinke successen geboekt in de Benelux Racing League. De andere twee Eurotech-piloten hebben eveneens de nodige ereplaatsen behaald in deze bij de autosportfans populaire racedivisie.

Topraces
De 325 paardenkrachten sterke BRL's rijden dit jaar zeven weekenden op de topcircuits van Nederland (Zandvoort, Assen) en België (Zolder, Spa). Het grote deelnemersveld maakt zijn opwachting tijdens grote evenementen zoals de Champcar-weekenden op Zolder en Assen en de A1 Grand Prix van Zandvoort.

Presentatie woensdag 2 mei
Na ontvangst met koffie (16.00 uur), begint het officiële gedeelte van de Eurotech-teampresentatie komende woensdag om 16.15 uur. Aansluitend is er mogelijkheid om met de rijders te spreken. Rond 16.45 uur krijgt u de kans om met een van de coureurs in de flitsende BRL-bolide over het Oval-circuit 'De Peel' te rijden. Dat is een ervaring die u niet mag missen! De bijeenkomst wordt afgesloten met een hapje en een drankje en duurt tot ongeveer 18.30 uur.

Aanmelden
Bijgevoegd vindt u een aanmeldingsformulier voor de perspresentatie. Als u in Venray aanwezig wilt zijn, verzoeken wij u uw komst voor dinsdag 1 mei 12.00 uur te bevestigen, per fax of per email.

---- --
Route beschrijving via navigatie:

Raceway Venray

Navigatie:
Plaats Venray
Straat Peelweg
Nr 43

Het Circuit is gelegen aan de N277 en is middels borden langs de weg aan gegeven. Zie het kaartoverzicht hieronder.

---- --
Aanmeldingsformulier voor de media

Eurotech Racing teampresentatie,
woensdag 2 mei 2007 in Venray
Aanvang 16.00 uur

Naam:

Redactie:

Postadres:

Postcode en plaats:

E-mail:

Telefoonnummer:

O Ja, ik kom naar de perspresentatie van Eurotech Racing BRL-V6 Team

O Nee, ik kom niet, maar ontvang wel graag de persmap op bovenstaand adres.

O Nee, ik kom niet.

Opmerkingen:

Graag dit formulier faxen naar 023-5737027
Of email uw komst naar info@fastcompany.nl

---- --