Online smartshop Azarius lanceert nieuwe website


AMSTERDAM, 20070501 -- Op 1 mei is de nieuwe website www.azarius.net de lucht in gegaan. Azarius hoopt hiermee haar 100.000 maandelijkse bezoekers nog beter van dienst te zijn, maar andersom krijgen zij ook de kans Azarius een handje te helpen.

Gratis winkelen

De smartshop nodigt haar bezoekers uit om te komen met nieuwe ideëen die de site nog beter kunnen maken. Het beste idee wordt beloond met gratis winkelen t.w.v. 250 euro. Bezoekers die een gratis waterpijp wel zien zitten, kunnen naar hartelust op zoek gaan naar bugs en andere foutjes in de website. De vijf beste `bughunters' kunnen rekenen op een van de beste waterpijpen uit het assortiment.

Site

Het winkelen bij Azarius is nu nog plezieriger geworden, dankzij meer foto's en prettiger leesbare pagina's. Op de site in nog meer ruimte gekomen voor ervaringen en product-beoordelingen van klanten, zodat zij niet enkel hoeven te vertrouwen op wat de winkel zelf aanbeveelt.

Overal bereikbaar

Azarius is altijd voorstander geweest van open communicatie en direct contact met haar klanten, en deze idealen zijn via internet steeds beter te realiseren. Zo heeft de webshop haar eigen weblog, encyclopedie, forum, opiniepeiling en sms-dienst. Ook is Azarius actief op Hyves en MySpace.

Website: www.azarius.net
Blog: www.azarius.net/blog
Hyves: azarius.hyves.nl
MySpace: www.myspace.com/smartshopazarius





Azarius International