Ingezonden persbericht

Groeneveld IT en Cat Logic samen GreenCat

Gorinchem, 1 mei 2007 - Groeneveld IT in Gorinchem en Cat Logic in Rotterdam zijn samengegaan onder de nieuwe naam GreenCat. GreenCat is met ruim 230 medewerkers en zo'n 500 klanten een belangrijke Europese speler op het gebied van de logistieke automatisering.

"We hebben naast onze omvang, ook onze innovatiekracht verdubbeld. De komende jaren gaan we verder investeren in productontwikkeling, in moderne en stabiele technologie die een extreme gebruikersproductiviteit brengt", vertelt Hans Ketterings, CEO GreenCat. "Met een goede geografische dekking zitten we altijd dicht bij onze klanten. Het hoofdkantoor ligt centraal in Gorinchem met vestigingen in Nederland, Frankrijk, België, Engeland, Duitsland en Turkije. Ons ontwikkelcentrum blijft gevestigd in Pune in India. GreenCat kan de complete logistieke keten automatiseren met de nieuwste technologie", aldus Ketterings.

Noot voor de pers
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Ketterings, CEO GreenCat, telefoonnummer 06-55862565 of Henk J. Groeneveld, CEO Groeneveld Groep, telefoonnummer 0183-641488. Beelden en het nieuwe logo van GreenCat zijn te verkrijgen via www.groeneveld.nl/press

De informatie en persberichten die wij aan journalisten sturen, zijn zoveel mogelijk afgestemd op hun professionele interesse. Is jouw profiel nog niet bekend bij ons of wil je je bestaande profiel wijzigen? Op http://www.sterkwerk.nl/pers kun je je interesseprofiel invullen, zodat wij beter in staat zijn je relevant te blijven informeren. Het kost je maximaal 2 minuten. Wilt u onze persberichten niet meer ontvangen, stuur dan een email aan afmelden@sterkwerk.nl.