Arriva



1 mei 2007.

Voordelig reizen met trein en bus in de vakantie in Friesland

In de meivakantie Eurokaartje in de bus weer geldig

Ook in de meivakantie van 28 april tot en met 6 mei is het voordelige Eurokaartje van Arriva weer geldig in alle Arriva-bussen in Friesland. Ook kan voordelig worden gereisd met de trein. Een enkeltje in Friesland kost 3,50 en een retourtje 5,-.

Het succes van het voordelige tarief en het gemak van het Eurokaartje is voor Arriva reden geweest de Euroactie in Friesland iedere schoolvakantie aan te bieden. Ook ieder weekend en dagelijks binnen Drachten en Leeuwarden (ma t/m vr na 09.00 uur) kunnen mensen reizen met het Eurokaartje. Reizigers kopen bij het instappen van de bus bij de chauffeur voor een Euro een kaartje. Hiermee kan een uur gereisd worden.

In de vakantie is het Eurokaartje geldig van maandag t/m vrijdag na 09.00 uur. In de weekeinden en op feestdagen kan er ook voor 09.00 uur gereisd worden. Tijdens de geldigheidsduur van een uur is het tevens mogelijk over te stappen of terug te reizen.

In de periode van 28 april tot en met 6 mei kan ook met de trein tegen een laag tarief gereisd worden op de trajecten Leeuwarden-Harlingen en Leeuwarden-Stavoren. Een enkeltje kost 3,50 en een retour 5,-.