Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 1 mei 2007 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 24 april 2007

2. Best.secr Uitnodiging receptie tgv 50-jr. huwelijk Beslissen wie gaat. Burg. en weth. V.d. Berk fam. Sijbers d.d. 21 mei 2007. gaan.
3. OSZ-JZ Beslissing op bezwaar tegen vrijstelling/ Besluiten het bezwaarschrift ongegrond te verklaren en Akkoord. bouwvergunning tbv appartementen- het bestreden besluit te handhaven. complex Lieshoutseweg/Jasmijnstraat.
4. PBZ-BW Start procedure 3 baarsjes 1. ontwerpbestemmingsplan ter inzage leggen na Akkoord. (Liempdseweg 51). positief dienstadvies provincie; 2. plan na ter inzage legging ter vaststelling aanbieden aan raad, mits geen zienswijzen worden ingediend; 3. instemmen met planschadeovereenkomst; 4. instemmen met duurzaamheidsplan en samenwerkingsovereenkomst;
5. positieve grondhouding aannemen tav verzoek "terugdraaien" bestemmingswijziging als landgoed over 3 jaar nog niet verkocht is.

5. PBZ-BW Aanvraag bouwvergunning loods Bouwvergunning weigeren. Akkoord. Hoogstraat 41.

6. PBZ-BW Verslag inspraakreacties voorontwerp 1. inspraakverslag vaststellen; 1, 2 en 3D akkoord met bestemmingsplan Rooise Zoom 2. benodigde aanpassingen aan het voorontwerp- gelijkwaardige afslag als de bestemmingsplan goedkeuren; Eerschotsestraat. 3. nav inspraakreacties de volgende maatregelen treffen (welke geen invloed hebben op het voorontwerp bestemmingsplan Rooise Zoom); a. realiseren kiss&go-zone bij school b. opheffen wegversmalling in de Verwestraat; c. aanleg "punaise" ter hoogte van de nieuwe aansluiting uit het plangebied; of d. kiezen voor rechtstreekse ontsluiting van het woongebied op de oostelijke randweg.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 1 mei 2007 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting.


7. SLZ-EVO Terrassen Kerkplein. Instemmen met: Akkoord.
1. verlenen van een terrasvergunning voor het jaar 2007 Situering wordt aangepast. aan de exploitanten van café No de Hogmis, restaurant Athene en lunchroom C'est La Vie;
2. aanbrengen van ingrounds voor de parasols en verankering voor de terrasschermen;
3. doorberekenen van een gereduceerd huurtarief voor 2007.


8. SLZ-EVO Brandkraan Sportpark De Kienhoef. Instemmen met: Akkoord.
1. het feit dat de realisatie van een tweetal blusvoorzieningen op sportpark De Kienehoef een verantwoordelijkheid van de gemeente is;
2. de realisatie van een blusvoorziening op sportpark De Kienehoef bij de kantines van de hockeyvereniging MGC en Tennisvereniging "De Kienehoef" in de vorm van een waterput;
3. de realisatie van een blusvoorziening op sportpark De Kienehoef bij de accommodatie van Korfbalvereniging Concordia en SV Fortuna '67 in de vorm van een brandkraan;
4. de kosten hiervoor dekken uit de post onvoorzien.


9. SLZ-IG Definitief ontwerp Dommelpark. 1. instemmen met de reacties op de ingediende Akkoord. zienswijzen op het ontwerpplan voor het Dommelpark; 2. het plan Dommelpark definitief vaststellen.


10. BEZ-BV Afkondiging rook- en stookverbod. Rook- en stookverbod instellen in bos- en heidegebieden Akkoord. of binnen een afstand van 30 meter daarvan.
11. OSZ-JZ Uitspraak op het beroep van A.Van Kennisnemen van het gegrondverklaren van het beroep, Akkoord. Rooij (amfibieënpoel). waarbij de rechtsgevolgen in stand zijn gelaten en geen proceskostenvergoeding is uitgesproken.
12. OSZ-JZ Hoger Beroep Afdeling Kennisnemen van gegrondverklaring van het door het Akkoord. Bestuursrechtspraak Raad van State college ingestelde hoger beroep. inzake vuurwerkopslag Bowog.

13. OSZ-PZ Wijzigingen CAR/UWO. De CAR/UWO wijzigen zoals wordt aanbevolen in de Akkoord. circulaire van het LOGA.
14. PBZ-BW Concept-planschade-advies mevr. Het concept-planschade-advies naar betrokkene Akkoord. Toelen ­ De Leijer. versturen.
15. PBZ-BW Planschadeclaim dhr. Opheij i.r.t. De claim van dhr. Opheij afwijzen. Akkoord.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 1 mei 2007 PAGINA 3

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. bovenwoning Beelstraat.

16. PBZ-BW Zienswijze verlenging art. 17 WRO 1. instemmen met de weerlegging van de zienswijzen; Akkoord. kantoorunit Van Kaathoven, 2. procedure verder vervolgen. Eversestraat 11.

17. PBZ-BW Planschade-advies A.C.L. Van Vessem. Het planschade-advies naar betrokkene versturen. Akkoord.
18. PBZ-BW Tijdelijke bewoning in bijgebouw Geen medewerking verlenen aan tijdelijke bewoning in Akkoord. Hazenputten 10. bijgebouw aan de Hazenputten 10.
19. SLZ-SB Sportvloer sportzaal Kienehoef. 1. instemmen met de vervanging van de sportvloer van Akkoord. sportzaal Kienehoef zoals opgenomen in lijst investeringen en bestedingen; 2. opdracht verlenen aan fa. Decol voor uitvoering type 200 S 11 voor een bedrag van 39.731,--.