Programmabureau Advies Overheid.nl
* juni

* 21

BPM2007 -`Beter Presteren met Processen'

Nationaal jaarcongres in Business Process Management met diverse sprekers vanuit de overheid.

Business process management (BPM) kan omschreven worden als een middel voor het managen en verbeteren van de business, met de bedrijfsprocessen als centrale structuur. Steeds meer organisaties onderkennen het belang van BPM en stellen bedrijfsprocessen centraal in het bereiken van de bedrijfsdoelen. Projecten rondom inzicht, beheersing en verbetering van de bedrijfsvoering zijn belangrijke onderwerpen op de verbeteragenda van het bedrijfsleven.

Prestatie, kosten, kwaliteit en risico's worden inzichtelijk, meetbaar en beïnvloedbaar als de processen centraal staan. Tijdens BPM2007 is de vraag dan ook niet óf organisaties hun bedrijfsprocessen centraal moeten stellen, maar hóe dit op een effectieve manier gedaan kan worden.

Beter presteren met processen is een traject van een goede start, een effectieve aanpak, leerervaringen, volhouden en verankeren in de organisatie. Op BPM2007 komen deze onderwerpen aanbod. U kunt deelnemen aan een masterclass 'Beter presteren met processen', kennisnemen van de leerervaringen van andere bedrijven en een informatiemarkt bezoeken met verschillende aanbieders. U gaat naar huis met parate kennis voor uw volgende stap in BPM.

BPM heeft gedeelde waarden die voor elke sector van toepassing zijn. Ook kent elke bedrijfssector ook haar eigen best practices. Fysieke maakprocessen, distributie en logistieke processen, zorgprocessen, publieke en financiële dienstverlening verschillen drastisch, maar profiteren allen van BPM! Tijdens BPM2007 zullen sprekers uit diverse sectoren in hun verhaal over hun best practices met u delen.