Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt inbraken

Datum: 1-05-2007
Tijd bericht: 15:02
Plaats: Ottersum
De politie onderzoekt een viertal inbraken die in de nacht van maandag op dinsdag hebben plaatsgevonden in Ottersum.

Die nacht werd in een woning ingebroken op de Boterweg. Uit de woning werden autosleutels en een portemonnee ontvreemd. Vervolgens werd ook een personenauto, een grijze Nissan X-Trail met kenteken 98-ST-LZ, die bij de woning geparkeerd stond meegenomen.

Uit een schuur bij een woning op de Bonkelaar werd een motor gestolen. De inbreker(s) forceerde(n) de deur van de schuur en vluchtte via braakliggend terrein aan de achterzijde van de woning. De motor betreft een oranje Honda Fireblade met het kenteken MR-RH-05 met een waarde van meerdere duizenden euro's.

Op de Vensestraat werden uit een kantoor bij een woning ook de autosleutels ontvreemd. Met die sleutels is vervolgens de auto gestolen die op de plaats achter de woning stond. Het betreft een groene Volvo V70 TDI met kenteken RP-FF-91. In dezelfde straat is die nacht in een ander bedrijfspand ingebroken. De dader(s) wist(en) via het kantoor de woning, die vastligt aan het bedrijf, binnen te komen. Uit de woning werd voorzover bekend niets ontvreemd.

De politie onderzoekt bovengenoemde inbraken en houdt rekening met één en dezelfde (groep) dader(s). Zij vraagt of personen die iets gehoord of gezien hebben zich willen melden via 0900-8844 (lokaal tarief).