Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Vrouw door inbrekers mishandeld

Winterswijk, 01-05-2007 * De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de mishandeling van een 82-jarige Winterswijkse. Het slachtoffer betrapte in de nacht van maandag op dinsdag 1 mei 2007 twee inbrekers in haar woning en werd vervolgens ernstig mishandeld.

De politie kreeg rond 00.30 uur een melding dat de bejaarde vrouw in haar woning aan de Parallelweg ernstig mishandeld was door inbrekers die zij betrapt had. De vrouw wist, nadat beide mannen de benen hadden genomen, alarm te slaan.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en heeft naast een bloedende hoofdwond waarschijnlijk ook een gebroken kaak opgelopen.

De politie is direct een uitgebreid sporenonderzoek in de woning begonnen en van buurtbewoners die op de verrichtingen van de politie afkwamen, is een verklaring opgenomen.

Vandaag wordt een uitgebreid buurtonderzoek ingesteld en zal van het slachtoffer, indien haar toestand dat toelaat, een aangifte worden opgenomen.

De politie vraagt mensen die iets kunnen melden dat in verband met het gebeurde kan worden gebracht, contact op te nemen met de politie via 0900 - 8844.