Innovam lanceert geoptimaliseerde website


01.05.2007 / 13:50 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Innovam

Innovam

Op de vernieuwde website van Innovam, het kennis- en opleidingscentrum voor de mobiliteitsbranche, is het voortaan mogelijk om online trainingen te boeken. De brancheportal www.innovam.nl is onderverdeeld in drie hoofdcategorieën, Voor het Onderwijs, Voor Bedrijven en Onze Kennis, om bezoekers nog sneller naar de informatie te leiden die ze zoeken.

Online boeken
.Cursisten van Innovam kunnen zich op de nieuwe website online aanmelden voor trainingen. Daarmee staan klantgerichtheid en gebruiksgemak voorop., aldus Ernst Gleijm, Manager Trainingen. .Nadat de gewenste training is geselecteerd, ziet de bezoeker van de site meteen de beschikbare data. De aanvrager kan zich vervolgens direct inschrijven voor de datum die het beste uitkomt. Een ander nieuw onderdeel van de site is de kolom met speciale acties. Bovendien is het nieuwsoverzicht nu nog uitgebreider geworden..

Schat aan informatie
De brancheportal www.innovam.nl is een belangrijk onderdeel van de communicatie en informatievoorziening van Innovam naar diverse doelgroepen in de mobiliteitsbranche. De schat aan informatie die via dit kanaal beschikbaar is, werd echter zo omvangrijk, dat Innovam heeft gekozen voor een nieuwe structuur. De drie hoofdcategorieën Voor het Onderwijs, Voor Bedrijven en Onze Kennis hebben elk hun eigen kleur, zodat je als bezoeker continu weet welk onderdeel van de site je bezoekt. De vernieuwde internetsite past, volgens Joost van Roijen, Manager Marketing & Sales, goed bij onze pay-off: Innovatie . Inspiratie . Innovam. .We zullen onze doelgroepen nu én in de toekomst blijven verrassen met voor hen handige zaken, zoals dat nu het online boeken is.. .Daarnaast omvat de site alles over stichting OOMT en de BrancheKwalificatieStructuur (BKS), waardoor het complete overzicht van alle functies en kwalificaties in de mobiliteitsbranche centraal inzichtelijk is geworden..

Doelgroepen
In één oogopslag zien bezoekers van www.innovam.nl alle actuele informatie, zoals het laatste nieuws en lopende projecten. De dynamische nieuwe website is verder opgesplitst in drie doelgroepen. .Voor het Onderwijs. bevat alle informatie over onder meer scholen, kwalificatiedossiers, leerbedrijven en voorlichtingsmateriaal. In de sectie .Voor bedrijven. is alles te vinden over onder meer opleidings- en loopbaanadvies, competentiechecks en technische en managementtrainingen. Het onderdeel .Onze kennis. bevat alle databases, zoals de autotechnische broninformatie van Mobikit, en onderzoeksresultaten.

Internetprijsvraag
Bezoekers worden elke maand uitgedaagd om mee te doen met de internetprijsvraag. Onder het item .Onze speciale acties. wordt steeds ingezoomd op een onderdeel van een product wat te maken heeft met de mobiliteitsbranche. Onder de goede inzendingen wordt een gratis training naar keuze verloot ter waarde van . 250,-.

EINDE PERSBERICHT

Nieuwegein, 1 mei 2007


Noot voor de redactie,