Ingezonden persbericht


Brocade introduceert nieuwe oplossing voor verbeterde uitwisselbaarheid met HP Blade System 4Gb SAN-switches

Tilburg, 1 mei 2007 - Brocade Communications Systems, Inc. (Brocade®) (Nasdaq: BRCD) introduceert Brocade Access Gateway voor HP BladeSystem-producten. Deze nieuwe Brocade-oplossing zorgt ervoor dat Brocade Blade SAN-switches en de producten van andere leveranciers van SAN-switches en SAN directors eenvoudig uitwisselbaar zijn. Dit leidt tot verbeterd SAN-beheer en lagere kosten.

Brocade Access Gateway maakt gebruik van de N_Port ID Virtualization-technologie (NPIV). Deze technologie is door de T11 Technical Committee gestandaardiseerd als methode om verschillende SAN-apparaten te virtualiseren, waardoor de uitwisselbaarheid en schaalbaarheid toenemen.

"Onze jarenlange samenwerking met HP helpt ons om oplossingen te leveren, die dynamische bedrijven een flexibel IT-fundament bieden", zegt Tom Buiocchi, Vice-President Worldwide Marketing van Brocade. "Brocade werkt samen met HP aan technologieën die de integratie van blade-servers in datacenters versterken en zo de kosten voor aanschaf en gebruik verlagen."

"Met de Access Gateway-oplossing van de Brocade 4Gb SAN-switches voor HP BladeSystem-producten biedt HP klanten eenvoudiger en zeer uitwisselbare SAN-connectiviteit", aldus Mark Potter, Vice-President BladeSystem-divisie van HP. "Als deelnemer aan het HP Solution Builder Program blijft Brocade innoveren om het HP BladeSystem efficiënter en flexibeler te maken."

Brocade Access Gateway for HP BladeSystem c-Class en p-Class vergroten de uitwisselbaarheid aan de rand van het SAN en vereenvoudigen het SAN-beheer. Hiermee kunnen klanten HP ProLiant en Integrity blade-servers koppelen aan SAN fabrics van andere leveranciers die NPIV ondersteunen. Deze apparatuur werkt dan naadloos samen voor optimale prestaties en functionaliteit. De nieuwe Brocade-optie verbetert bovendien de schaalbaarheid en het beheer van SAN's. De inzet van NPIV-technologie draagt bij aan lagere operationele kosten doordat server- en storagebeheerders grotere, geconsolideerde SAN's kunnen beheren met minder switchdomeinen. Dit heeft een positieve invloed op de totale productiviteit van het SAN-beheer.

Brocade Access Gateway is een standaardoptie van de Brocade 4Gb SAN-switches voor HP BladeSystem c-Class en p-Class, en is voor bestaande klanten kosteloos te downloaden van www.hp.com.

Voor meer informatie over Brocade Access Gateway: http://www.brocade.com/products/software/AccessGateway.jsp

###

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.