Gemeente Capelle a/d IJssel

Berichten uit het college

Datum: 01-05-2007

Nummer: 17

Op dinsdag 1 mei 2007 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen:

Uitbreiding pand Elandstraat; vrijstelling bestemmingsplan Het college heeft besloten te starten met de vrijstellingsprocedure ex. artikel 19, lid 2, WRO voor de uitbereiding van het pand aan de Elandstraat 90 (Rotterdam).

Jaarverslag en financieel verslag Wmo-adviesraad over 2006 Burgemeester en wethouders namen kennis van het jaarverslag en financieel verslag over 2006 van de Wmo-adviesraad. Deze adviesraad hield zich in 2006 bezig met de Regeling Wmo-adviesraad gemeente Capelle aan den IJssel; het Huishoudelijk Reglement Wmo-adviesraad Capelle aan den IJssel; het besluit maatschappelijke ondersteuning gemeente Capelle aan den IJssel; de Wmo-folder en een Wmo-special op de gemeentepagina in december 2006.

Levensloopregeling
Het college heeft besloten in principe het levensloopreglement met bijlagen met terugwerkende kracht tot 1 januari 2006 vast te stellen. Een definitief besluit wordt genomen na instemming door het Georganiseerd Overleg.

Onderhoud trainingsstrook vv Capelle
Het college heeft besloten om een trainingsveld van vv Capelle te renoveren. De kosten hiervoor worden betaald uit het renovatiebudget.

Aanvraag monumentenvergunning werkzaamheden woonhuis Dorpsstraat Het college heeft in principe besloten een monumentenvergunning te verlenen voor het opvijzelen, restaureren en gedeeltelijk isoleren van het woonhuis aan de Dorpsstraat 56. Het college heeft hier wel enkele voorwaarden voor gesteld. Tegen dit besluit kunnen bezwaren worden ingediend.


---