Ingezonden persbericht


Software van BackupAgent gecertificeerd voor Windows Vista

Delft, 1 mei 2007 - BackupAgent BV, de innovatieve leverancier van online backup software en services uit Delft, heeft als eerste backup software leverancier het officiële predicaat 'Certified voor Vista' ontvangen. De online backup software BackupAgent Server 2006, versie 3.10.0.1, is een oplossing voor pc's en laptops en verzorgt backups over het internet.

Dankzij het 'Certified for Vista'-logo kunnen gebruikers van het nieuwe besturingssysteem Microsoft Windows Vista ervan op aan dat de BackupAgent-oplossing naadloos samenwerkt met Vista en optimale bescherming biedt tegen dataverlies. De nieuwste versie van BackupAgent is gecertificeerd voor gebruik met Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium en Windows Vista Ultimate (zowel de 32- als de 64-bits versie).

Roland Sars, commercieel directeur van BackupAgent BV: "Deze door Microsoft verkregen status gaat een stap verder dan het aan vele andere partijen toegekende 'Works with Vista'-embleem. Het geeft niet alleen aan dat BackupAgent goed werkt met Vista, maar dat het ook de door Microsoft uitgebreide technische validatietesten heeft doorstaan. Hiermee laten we onze klanten zien ze ook in de toekomst optimaal te kunnen beschermen."

BackupAgent BV heeft een leidende positie op de nationale markt op het gebied van online backup. Het bedrijf levert een online backup oplossing waarmee bedrijven eenvoudig veilige en betrouwbare online backups kunnen maken van belangrijke data. In Nederland wordt de oplossing inmiddels door ruim 150 partijen gebruikt, daarnaast heeft BackupAgent BV inmiddels ook klanten in België, Zwitserland, Duitsland, Groot Brittannië en de Verenigde Staten.


- Einde persbericht -

Over BackupAgent BV
BackupAgent BV (www.backupagent.com) is een innovatieve, Europese fabrikant van online backup software. BackupAgent biedt een range aan oplossingen die een door het gehele bedrijfsleven ingezet kunnen worden en een volledige bescherming biedt tegen dataverlies. De software is in 2003 geïntroduceerd, en wordt aan de markt aangeboden door ISPs, Hosting partijen, OEMs en VARs. Voorbeelden van partners die de oplossing aanbieden zijn Priority Telecom, Paradigit Computers, ACAL Nederland, InterNLnet en verschillende Europese spelers. De belangrijkste eigenschappen van de backupoplossing is de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid voor de eindgebruiker en het eenvoudige beheer van de klanten. BackupAgent is gevestigd in Delft en heeft 15 medewerkers.

BackupAgent BV is onlangs verkozen tot 'Meest klantgerichte ondernemer 2007'. BackupAgent BV was onlangs finalist van de 'Red Herring 100 Europe 2007'.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Roland Sars
Commercieel directeur BackupAgent BV
e.: roland.sars@backupagent.com t.: +31-15-2574700