Gemeente Enkhuizen

1 Mei 2007 Expositie Joann Bos in Stadhuis

Reason To Believe
Het is alweer de derde collectie van deze eigenzinnige kunstenares en de naam van Joann is dan ook al redelijk bekend in de wereld van de amateurkunst. Net als iedere andere artiest blijft ook zij groeien in haar talent. Reason To Believe geeft aan dat haar zoektocht naar een eigen gezicht beëindigd is

Zoals velen met haar put Joann haar inspiratie rechtstreeks uit het leven, en dan met name dat van zichzelf. Muziek is emotie, net als kunst, en Joann geeft met de titels van haar nieuwe collectie aan dat beide vormen van kunst goed te combineren zijn. De tweede passie van Joann is muziek en de titels van haar schilderijen geven aan dat ook daar een deel van haar inspiratie uit voort komt.

Het kleurgebruik is wederom verassend en de vormen abstract met een vleugje individuele realiteit. Deze manier van schilderen spreekt zonder twijfel ook de niet-kenner aan wat de gehele collectie toegankelijk maakt voor het grote publiek. Het gebruik van olieverf in een groot deel van deze collectie brengt de schilderijen nog meer tot leven en haar nieuw gebruikte technieken dragen daar toe bij.

Reason to Believe is te zien in het Stadhuis te Enkhuizen, Breedstraat 53 1601 KA. De openingstijden zijn als volgt: Maandag tot en met donderdag: 09.00 tot 17.00 uur vrijdag: 09.00 tot 12.00 uur. De expositie is te bezichtigen van 13 april tot 13 juni 2007.

Reflections of the Mind
Een gedeelte van haar andere collectie Reflections of the Mind is naast haar debuutcollectie Een nieuw Begin te zien in galerie Onopgemerkte Schatten, Venedie 6 te Enkhuizen. De galerie is vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 13.30 uur tot 17.00 uur. De expositie is te bezichtigen tot 21 mei.

Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl