Gemeente Hulst


Persbericht - 23.04.2007

Zeeuws-Vlaanderen in beweging: Zaalvoetbaltoernooi voor jongeren

Als onderdeel van het breedtesportproject Grenzeloos sportief in beweging vindt op 1 en 3 mei 2007 het Zeeuws-Vlaams zaalvoetbalkampioenschap voor jongeren van 10 t/m 12 jaar plaats.

Tientallen teams, bestaande uit jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar, gaan op 1 en 3 mei 2007 strijden om het Zeeuws Vlaams zaalvoetbalkampioenschap. De gemeentelijke voorrondes voor het kampioenschap vinden plaats op dinsdag 1 mei 2007. Op die dag vinden er wedstrijden plaats in de Vliegende Vaart in Terneuzen, de Hontenissehal te Kloosterzande en Sportcomplex de Eenhoorn in Oostburg. Tijdens de voorronden wordt gestreden om een felbegeerde plek in de finaleronden, die op donderdag 3 mei 2007 plaatsvinden in Sportcentrum de Vliegende Vaart. Vanuit elke gemeente gaan er 4 ploegen door naar de finaleronden. Uiteindelijk zal op 3 mei 2007 duidelijk worden welk team zich het beste zaalvoetbalteam van Zeeuws-Vlaanderen mag noemen.

De initiatiefnemers van het toernooi zijn Leon van Fraaijenhoven, Bert den Hamer en Steffen de Weers. De 3 Cios-studenten sluiten door middel van het organiseren van dit toernooi hun stageperiode af bij de Zeeuws-Vlaamse gemeenten.

Het toernooi is onderdeel van het breedtesportproject Grenzeloos sportief in beweging, een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Terneuzen, Sluis en Hulst. Dit project stelt zich onder andere de participatie van jeugd en jongeren in de sport ten doel.
---

Gemeente Hulst Team Communicatie
Sander de Schepper
Tel : 0114-389137
Fax : 0114-314627
Email: ssc@gemeentehulst.nl