Gemeente Almelo

Stadhuis Almelo tijdens vakantiedrukte ook op dinsdagavond open

Klik hier voor vergroting

Balies ook open op dinsdagavond
Voorafgaand aan de vakantieperiode zijn in het Stadhuis van Almelo de balies van mei tot en met juli ook op dinsdagavond geopend. De Gemeente Almelo wil daarmee mensen die overdag werken de gelegenheid geven s avonds een paspoort of identiteitsbewijs te regelen. Tijdens de dinsdag- en donderdagavond kan het publiek voor nagenoeg alle diensten terecht in het Stadhuis.

De afdeling Publiekszaken van de Gemeente Almelo is van dinsdag 1 mei tot en met dinsdag 31 juli op dinsdagavond geopend tot 19.00 uur. Vorig jaar waren de balies in juli voor het eerst open op dinsdagavond. Inwoners reageerden daar positief op. Tijdens de gewone avondopenstelling op donderdag was de wachttijd toen ook aanmerkelijk korter. Door de extra avondopenstelling op dinsdag verwacht de Gemeente de vakantiedrukte beter te spreiden.
De afdeling Publiekszaken van de Gemeente Almelo is elke werkdag geopend van 09.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 09.00 uur tot 19.00 uur. En van 1 mei tot en met 31 juli dus ook op dinsdag tot 19.00 uur.