Gemeente Bussum

Voorontwerpbestemmingsplan Brediuskwartier
kaartje-website.jpg

De gemeente Bussum organiseert op 1 mei 2007 een inspraakavond over het voorontwerpbestemmingsplan Brediuskwartier. De inspraakavond wordt gehouden in het gemeentehuis van Bussum en begint om 20.00 uur.

Op 31 oktober 2006 is er een inspraakavond gehouden over de startnotitie voor het bestemmingsplangebied Brediuskwartier, die de basis vormt voor het voorontwerpbestemmingsplan.

Tijdens de inspraakavond van 1 mei aanstaande wordt het voorontwerpbestemmingsplan toegelicht. Daarin zijn met name de informatie over de beschrijving van de verschillende bestemmingen in het plangebied, de planvoorschriften en de juridische regels nader uitgewerkt. Ook wordt de vervolgprocedure voor het maken van het nieuwe bestemmingsplan Brediuskwartier nader toegelicht. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden

Wanneer u bij deze inspraakavond aanwezig wilt zijn, dan dient u dit uiterlijk 27 april aanstaande door te geven aan mevrouw S. de Groot, tel. (035) 692 88 81 of per mail: brediuskwartier@bussum.nl. Vermeldt hierbij uw naam en adres.

Informatie

Het voorontwerpbestemmingsplan Brediuskwartier kunt u vinden op www.bussum.nl, in de rubriek Bouwen en Wonen, onder het kopje Visie & Beleid, bestemmingsplan Brediuskwartier. Tevens kunt u het plan inzien bij de centrale balie van het gemeentehuis. Het plan ligt gedurende zes weken, van 13 april tot en met 25 mei 2007, ter inzage. Voor informatie kunt u ook bellen met de projectleider, mevrouw L. Teuwen, tel. (035) 69 28 520.