Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SPEELLAND BEEKSE BERGEN ORGANISEERT 'HEERLIJK HOLLANDS' MET NICK & SIMON

Festival op zondag 29 april luidt meivakantie muzikaal in met Niek Damen en Jack van Raamsdonk

Hilvarenbeek, vrijdag 13 april 2007 - Speelland Beekse Bergen luidt de meivakantie muzikaal in. Op zondag 29 april organiseert het water- en speelpark muziekfestival 'Heerlijk Hollands'. Hoofdact van dit evenement is hitduo Nick & Simon. Ook Niek Damen en Jack van Raamsdonk staan op de bühne en zingen hun grootste hits. Voor een bezoek aan 'Heerlijk Hollands' betaalt men de reguliere entreeprijs van Speelland Beekse Bergen.

Het populaire zangduo Nick & Simon brengt op zondag 29 april een bezoek aan Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Nick & Simon, bekend van onder andere 'De Soldaat', 'Herwinnen' en 'Steeds Weer', zijn de hoofdact van het muziekfestival 'Heerlijk Hollands' dat zondagmiddag tussen 12.00 en 17.00 uur plaatsvindt in het water- en speelpark. Ook de Brabantse zangers Niek Damen en Jack van Raamsdonk verzorgen allebei een optreden waarbij zij verschillende hits ten gehore zullen brengen. Speelland Beekse Bergen is op zondag 29 april geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers van 'Heerlijk Hollands' betalen slechts de reguliere toegangsprijs van Speelland Beekse Bergen (E 6,50 per persoon). Kaarten zijn tevens in de voorverkoop aan de kassa van Speelland Beekse Bergen verkrijgbaar. Alle (water)attracties alsook het speelstrand zijn gedurende het evenement geopend.

Meer evenementen
Ook op diverse andere data organiseert Speelland Beekse Bergen uiteenlopende evenementen. Na 'Heerlijk Hollands' volgen onder meer de audities van het 'Junior Songfestival' (1 mei), 'Kids dansen met Sterren' (17 mei) met optredens van Piet Piraat en Topstars en een Brabant Party (3 juni). Op www.beeksebergen.nl staat een compleet overzicht van de verschillende evenementen.
---



Ingezonden persbericht