Postbank

Postbank wint Nationale Contact Center Award
26 april 2007
Amsterdam, 26 april 2007 - De Postbank heeft gisteravond de Nationale Contact Center Award in de wacht gesleept in de categorie Innovatie. De awards werden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt. Er is vanaf dit jaar gekozen voor een nieuwe aanpak waarbij zeven themaprijzen en een starters-award zijn uitgeloofd. Na uitgebreide selectierondes en bezoeken aan de contactcenters heeft de jury een keuze gemaakt.
In 2006 heeft de Postbank veel energie gestoken in initiatieven zoals spraakherkenning, skype, chat en NetGesprek. Jan van Duijn, directeur Telefoonbank: 'De Postbank is een organisatie met veel direct klantcontact. Wij willen voor onze klanten optimaal toegankelijk zijn en zijn daarom altijd op zoek naar innovatieve communicatiemiddelen. Door nieuwe technologische ontwikkelingen raken internet en telefonie steeds meer met elkaar verweven. Klanten kiezen zelf hoe ze met de Postbank willen communiceren, via telefoon of internet of een combinatie hiervan'.

De NCCA-Awards zijn een initiatief van de Stichting Nationale Contact Center Awards. De Postbank heeft de award gisteravond tijdens het NCCA-gala als onderdeel van de TeleCommerceDagen 2007 in de Utrechtse Jaarbeurs in ontvangst genomen.