Gemeente Lingewaal


raadsvergadering 26 april 2007
voorzittershamer_kl.jpg

Op donderdag 26 april 2007 vergadert de gemeenteraad van Lingewaal om 20.00 uur in het gemeentehuis in Asperen. Dit is een openbare vergadering. U bent van harte welkom om deze vergadering op de publieke tribune bij te wonen.

Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht, dan kunt u dit tot de dag van de vergadering, uiterlijk tot 16.00 uur, melden bij de raadsgriffier de heer H.H. Dame (tel. 0345-634 089, e-mail: h.dame@lingewaal.nl) of de waarnemend raadsgriffier mevrouw I. Ponsen (tel. 0345-634 044, e-mail: i.ponsen@lingewaal.nl). De agenda en stukken voor de vergadering liggen ter inzage in het gemeentehuis en staan op de website van de gemeente: www.lingewaal.nl (Gemeentebestuur; vergaderingen).
De raadsvergadering is rechtstreeks te beluisteren via Radio Lingewaal FM (via de ether op 104,9 MHz, via de kabel op 91,4 MHz) en via het geluid op de kabelkrant LekWaalTV (kanaal 64+, frequentie 821,25 MHz).

Tijdens de vergadering worden onder andere de volgende punten behandeld:

Verkeerscirculatieplan Asperen
In opdracht van de gemeente is een verkeerscirculatieplan opgesteld. Op dinsdag 3 april heeft er een bijeenkomst plaatsgevonden met de inwoners van Asperen over dit plan. Vanavond kan de raad richtinggevende uitspraken doen over de oplossingsrichtingen Verordening Wet inburgering gemeente Lingewaal 2007 Sinds 1 januari 2007 is de Wet Inburgering (WI) van krahct de gemeente regelt in de voorgestelde verordening de uitvoering van de wet Verordening Wet Kinderopvang
Als gevolg van de regionale samenwerking is het nodig om een nieuwe verordening wet kinderopvang vast te stellen. De verordening van december 2004 komt daarmee te vervallen
Kredietvoorstel woningbehoefteonderzoek
Om daadwerkelijk een woningbehoefteonderzoek te doen is een krediet nodig