Grote behoefte Nederlandse consument aan gezonde levensmiddelen


Vruchtenconserven zonder suiker voldoen aan grote vraag

HILVERSUM, 20070425 -- Uit recente cijfers van het Erasmus Food Institute blijkt dat van de Nederlandse consumenten 78 procent behoefte heeft aan levensmiddelen die een bijdrage leveren aan de gezondheid. Ook de vraag naar voedingsmiddelen zonder suiker neemt gestaag toe. Fabrikant Dole, waarvan al een aantal producten voorkomen op de lijst van Fairfood, speelt hierop in en introduceert vandaag fruitproducten zonder toegevoegde suiker.

Dole introduceert daarom handige fruitcups met bite-size stukjes ananas en papaya. Puur fruit in fruitsap, zonder toegevoegde suiker. De cups zijn eenvoudig te openen. Gezond voor kinderen als tussendoortje op school. Maar ook makkelijk voor onderweg en lekker als dessert. Dole Tropisch Fruit is rijk aan vitamine C.

Dole Tropisch Fruit (ananas en papaya) is verkrijgbaar in een single cup a 198 gram (met vorkje), adviesprijs ¤ 1,59 . Of verpakt per 2 cups (2x113 gram), adviesprijs ¤ 1,65. Verkrijgbaar in de supermarkt of in de koeling van het benzinestation.

Fruitspecialist
Dole staat garant voor het meest verse en sappige fruit van de allerhoogste kwaliteit. Dole is wereldwijd dé specialist als het gaat om fruit. Ze produceert zowel diverse soorten vers fruit als ook een brede range aan vruchtenconserven. Een hoogwaardige en constante kwaliteit is het voornaamste uitgangspunt van de producten van Dole.

Fairfood
Enkele producten van Dole komen al voor op de lijst van Fairfood. Onder andere vanwege de eerlijke prijzen en de gezonde en veilige werkomgeving waarin de producten wereldwijd geoogst en bewerkt worden.