Canadese WSI Marketing opent nieuwe vestiging in Zuid-Limburg


Internet Marketing voor het MKB

EIJSDEN, 20070425 -- Eijsden. WSI, wereldwijd leider en vooraanstaand full-service Internet Marketing organisatie, is verheugd de lancering aan te kondigen van een nieuwe vestiging in Eijsden. Vanuit dit kantoor kunnen bedrijven en organisaties in de regio Zuid-Limburg gebruik maken van het grote netwerk van WSI dat niet alleen uit Internet Marketing Consultants bestaat maar ook uit internationale productie- en gespecialiseerde kenniscentra.

De nieuwe vestiging van WSI (We Simplify the Internet) in Eijsden, waarvan het hoofdkantoor in Toronto, Canada, zetelt, zal worden gerund door Jeannine Spauwen. Zij zal regionale bedrijven en organisaties uit vooral het MKB helpen met het bedenken en toepassen van specifieke, Internet gerelateerde diensten en technologie?n waarmee een maximaal rendement behaald kan worden.

WSI levert aantrekkelijke en functionele Internet Marketing oplossingen tegen een betaalbare prijs. Een WSI Internet Marketing oplossing is meer dan alleen een website. Het omvat vele diensten; van consultancy, ontwerp, ontwikkeling, hosting en training tot marketing support.
Omdat WSI een oplossingsgerichte organisatie is zal een WSI Internet Marketing oplossing een pakket -op maat gemaakte- diensten omvatten, die aansluiten op de unieke eisen van een onderneming waarbij een prima rendement op de investering wordt gerealiseerd.

Jeannine Spauwen heeft 17 jaar ervaring in de IT industrie. Zij is in diverse rollen (zoals programmeur, technisch en functioneel ontwerper, tester en projectleider) betrokken geweest bij de realisatie van Oracle-projecten in webbased en in DataWareHouse omgevingen. Haar jarenlange ervaring gaat zij nu gebruiken om kleine en middelgrote bedrijven in Zuid-Limburg te helpen online te gaan, meer potenti?le klanten te bereiken en website bezoekers te transformeren tot tevreden klanten die terug blijven komen.

De kracht van WSI is de systematische werkwijze die gehanteerd wordt volgens het Lifecycle(TM) proces waarin vastgesteld wordt wat de werkelijke bedrijfsbehoeften zijn en welke kansen er liggen. De eerste stap in dit proces is de Internet Bedrijfsanalyse (IBA). Hierin wordt aandacht besteed aan de concurrentiele sterkte(n), de doelgroepen, online en offline marketing initiatieven en de doelstellingen van het bedrijf. Dit vormt de basis voor de te bepalen Internet Marketing strategie waarbij naast de technische oplossing minstens zoveel aandacht wordt besteed aan zoekmachine optimalisatie en Internet marketing. Dit zorgt namelijk voor de echte resultaten op het Internet.

Meer over WSI:
WSI is een van snelst groeiende franchiseorganisatie ter wereld. Haar bewezen systemen worden toegepast door meer dan 1500 gecertificeerde Internet Marketing Consultants in 87 landen. WSI levert jaarlijks duizenden Internet Marketing oplossingen aan het MKB wereldwijd.

Bent u ge?nteresseerd geraakt, wilt u ook een Internet Bedrijfsanalyse laten uitvoeren of meer informatie over WSI, kijk dan op de website www.wsimarketing.com/jspauwen of bel 043-3111894 voor een afspraak. Wilt u graag weten of uw website voldoet aan de huidige technologische eisen, laat dan eens een gratis webscan uitvoeren.





Ingezonden persbericht