LED verlichting van Profect bij DE Poppe te Markelo


De Poppe te Markelo maakt indruk met LED show

ENTER, 20070425 -- In samenwerking met de bekende interieurbouwer Kroeze te Oldenzaal heeft Profect een werkelijk schitterend kleurenschouwspel in de grote zaal van de Poppe gerealiseerd. De fraaie grote koof in het plafond, voorzien van glas in lood ornamenten is door Kroeze opnieuw ontworpen in trendy stijl met accenten van de oude koof. In deze schitterende nieuwe koof zijn door Profect 2 cirkels met Colourcove X-bright RGB slang aangebracht, welke de koof in 2 afzonderlijke kleurdelen opdeelt. Rondom de koof in de houten koofrand van de cirkel zijn 16 RGB Omit spots gemonteerd, die een fraai kleurenspel op de dansvloer onder de koof projecteren.

De familie Aanstoot, die al vele jaren het regionaal bekende restaurant en zalencentrum de Poppe te Markelo uitbaten, hebben recentelijk besloten om de grote zaal te voorzien van LED verlichting.

In deze schitterende nieuwe koof zijn door Profect 2 cirkels met Colourcove X-bright RGB slang aangebracht, welke de koof in 2 afzonderlijke kleurdelen opdeelt. Rondom de koof in de houten koofrand van de cirkel zijn 16 RGB Omit spots gemonteerd, die een fraai kleurenspel op de dansvloer onder de koof projecteren.

De lambrisering van de koofrand is voorzien van LED ropelight in de kleur amber, welke een fraai strijklicht over de koofrand laat schijnen.
De indruk die deze grote moderne en kleurvolle koof op bezoekers en gasten zal maken is enorm. Met name door de kleuren van de glas in lood elementen in de LED verlichting te laten terugkomen levert een oogstrelend schouwspel op.

De grote bar in de zaal is voorzien van Perspex panelen, waarop het fraaie Magiflex folie is verwerkt in de kleur geel. Deze Magiflex panelen geven een 3 dimensionale werking aan de panelen in de bar. Achter deze Magiflex panelen heeft Profect de LED manon strips in de kleur `cold white' gemonteerd, waardoor de panelen prachtig oplichten.

De gehele lichtshow is voorzien van ACX60 DMX wandcontroller, waarop Profect een 6 tal showprogramma's heeft aangebracht.

Profect, Kroeze Interieurbouw en de familie Aanstoot van de Poppe zijn uitermate trots op de prachtige nieuwe interieuraccenten met LED verlichting in deze grote zaal. Profect en Kroeze Interieurbouw wensen de familie Aanstoot veel plezier met deze aanwinst en geven het advies zeker deze grote zaal te reserveren bij bijzondere gelegenheden.





Ingezonden persbericht