LED verlichting voor New York Pizza Nederland verzorgd door Profect


Profect BV gaat de nieuwe huisstijl van de New York Pizza vestigingen in Nederland van een belangrijke impuls voorzien

ENTER, 20070425 -- Profect BV gaat de nieuwe huisstijl van de New York Pizzavestigingen in Nederland van een belangrijke impuls voorzien. Profect BV is gevraagd om de gehele verlichting te verzorgen. Sinds de oprichters het franchise concept "New York Pizza" in 1993 introduceerden in Nederland, is de organisatie uitgegroeid tot een landelijke pizzaketen.

Smaak, kwaliteit en service; dat is waar New York Pizza voor staat. Het hele concept is daar dan ook op gericht. De keuze voor kwalitatief hoogwaardige en verse producten is voor New York Pizza vanzelfsprekend. De combinatie van de onderscheidende bereidingswijze en de Amerikaans gerichte service - waar mogelijk altijd nét een stapje verder gaan - zijn de fundamenten van het New York Pizzaconcept. New York Pizza is dan ook Damn Tasty.

Toegevoegde waarde New York Pizza
Op het gebied van smaak is New York Pizza de trendsetter. Daarnaast werkt New York Pizza volgens het zelf ontwikkelde 'CHEFF'-principe, waarbij CHEFF staat voor Clean, Hot, Enjoy, Fast en Friendly. In de praktijk betekent dat er gewerkt wordt in een brandschone omgeving, en dat je bij New York Pizza vriendelijk wordt geholpen en dat je bestelling snel, goed warm en vooral overheerlijk wordt thuisbezorgd. Op die manier is het bij New York Pizza altijd genieten.

LED verlichting geeft de toegevoegde waarde
Op het gebied van (LED) verlichting is Profect BV de trendsetter in het toepassen van innovatieve oplossingen, welke met licht een toegevoegde waarde kunnen creëren. Het nieuwe verlichtingsplan van Profect BV is er op gericht om een toegevoegde waarde te vormen aan het "Cheff principe" van New York Pizza. Het accent ligt op LED en NEON verlichting, die de nodige sfeeraccenten en verassingaccenten aan zullen brengen. De aanvullende wens van New York Pizza was; energiebesparing, hetgeen met LED verlichting uiteraard zeer goed mogelijk is.

Verlichting gaat met de tijd mee
De New York Pizza vestigingen kenmerken zich door de ruime openingstijden, en spelen in op de trend waarbij consumenten buiten de deur eten en gedurende de hele dag een snelle, maar gezonde hap willen kunnen nuttigen. Het verlichtingsplan is zo opgebouwd dat de sfeeraccenten die hoofdzakelijk met LED verlichting worden gecreëerd, meegaan met het tijdstip van de dag.

De sfeeraccenten zijn vooraf geprogrammeerd waardoor de lichtaccenten volledig automatisch worden getoond. Door het toepassen van LED verlichting is het niet alleen mogelijk om de gehele voorpui in een kleur te laten opgloeien maar ook de muren en het plafond. Hierbij is het ook mogelijk om subtiel één kleur te laten opgloeien, of diverse kleurenwaaiers te tonen. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om tijdens speciale "events" een kleurprogramma toe te voegen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens een voetbalkampioenschap de gehele zaak tijdelijk in een Oranje kleur zetten.





Ingezonden persbericht