Eckart Wintzen onthult zijn succesformule in "Eckart's Notes"


Eindelijk eens een leuk managementboek

AMSTERDAM, 20070425 -- Tijdens een besloten borrel in caf? 't Smalle aan de Egelantiersgracht (midden in de Jordaan) is vandaag met bier en bitterballen het boek "Eckart's Notes" aan de wereld getoond. Het langverwachte debuut van Eckart Wintzen blijkt een werkelijk bijzonder boek te zijn: handzaam, apart, pretentieloos, maar toch vol wijsheid.

"Eckart's Notes" is een aaneenschakeling van idee?n, anekdotes en `gouden tips'. Vol humor en zelfspot over de managementfilosofie, waarmee een eenmansbedrijf onverwacht uitgroeide tot ongekende multinational.

Passend bij de titel is Eckart's Notes uitgevoerd als een persoonlijk dagboek, inclusief karakteristiek elastiek en bladwijzerkoord. Ook de door het jonge bedrijf ArCee gecre?erde grafische vormgeving ademt op iedere bladzijde de sfeer van een doorleefd dagboek. Het voelt lekker en leest als een trein. Echt Eckart.

Eckart Wintzen is inspirerend, eigenzinnig, tikje excentriek. Een gewaardeerde interviewgast en nieuwsmaker. Ter gelegenheid van de lancering van zijn eerste boek is hij in mei beschikbaar voor extra spreekbeurten en interviews. Voor nadere info over
- Eckart Wintzen en zijn boekje , zie de website: www.extent.nl/book/
- Spreekbeurten: www.speakersacademy.nl
- Interviews en recensie-exemplaren: Bram Donkers, 0343 448848
- De vormgeving: www.arcee.nl


Eckart's Notes
Door Eckart Wintzen
Gebonden boek zoals een Moleskine dagboek met elastiek.
224 pagina's full color.
Verkoopprijs ? 29,50
ISBN: 978-90-5637-967-4





Extent