Fruitondernemer Michel Jansen nieuwe aandeelhouder in Natural & Co


BEEK EN DONK, 20070425 -- Natural & Co, innovator van 100 procent natuurlijke voedingsconcepten, uit Beek en Donk vindt in Michel Jansen, voormalig directeur en grootaandeelhouder van fruit-importeur Citronas, een nieuwe vennoot.

Gestart in 2006 drukte Natural & Co gelijk haar stempel op de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie. Met de introductie van FastFruit Apple Chips zette zij een nieuwe toon in het segment 'gezonde snacks'.
Natural & Co levert met haar filosofie en vernieuwende productenrange een positieve bijdrage aan het gezondheidsbewustzijn van haar consumenten.

De toegevoegde waarde die Natural & Co geeft aan het bestaande voeding assortiment en de ondernemingsdrive in het bedrijf waren voor Jansen belangrijke redenen zich aan Natural & Co te verbinden.

Frank van Bokhorst, directeur van Natural & Co zegt: "De komst van Michel Jansen naar Natural & Co betekent een mooie impuls voor de ambitieuze groeistrategie van ons bedrijf. Met de nationale- en internationale kennis van Michel kunnen we onze visie verder vorm gaan geven. Onze focus is de komende periode gericht op uitbreiding van het productengamma met een dagvers product en verdere internationale expansie. Ik ben enorm blij om Michel als mede-aandeelhouder aan boord te hebben."