Ingezonden persbericht


Persbericht

ErgoXS en Open ICEcat werken samen in distributie van gratis productinfo voor verkoopkanaal

De Meern (Utrecht)/Tolbert, 25 april 2007. ErgoXS kiest voor Open ICEcat voor het gratis distribueren van productinformatie naar het verkoopkanaal: resellers, distributeurs, vergelijkingssites. ErgoXS is een specialist op het gebied van armen en steunen voor monitoren, notebooks, projectoren e.d. ErgoXS is een merk dat profiteert van cross-sell-relaties naar populaire monitoren, notebooks en projectoren waarvoor hun accessoires bedoeld zijn. De toegevoegde waarde van ICEcat en gratis Open ICEcat is dat er inmiddels ruim 1400 resellers zijn die binnen met name Europa gebruik maken van de catalogus met Nederlandse, Engelse, Duitse, Franse en Spaanse product content. En hierbij ook de X-sell-relatie van Open ICEcat automatisch overnemen.

Naar verwachting zal in het tweede kwartaal het aantal fabrikanten dat participeert in Open ICEcat de 100 gepasseerd zijn. En zullen er op verzoek van gebruikers en participanten extra taalgebieden ontsloten worden: Russisch en Deens. De volledige ICEcat-catalogus (betaalde versie) omvat inmiddels meer dan 1200 merken die betrekking hebben op IT, Telecom, Office supplies en wit- en bruingoed.

Over ErgoXS
ErgoXS is een producent en leverancier van audiovisuele bevestigingsystemen en ergonomische accessoires. ErgoXS wil naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten tegen zeer marktconcurrerende prijzen een waardevolle sparringpartner zijn voor haar afnemers. ErgoXS ontwikkelt en produceert dan ook met zeer grote regelmaat maatwerkoplossingen voor verschillende audiovisuele toepassingen. Twee recente voorbeelden hiervan zijn : Een mobiel videoconferentie frame en een universele trolley voor interactieve borden met een geïntegreerde beamerunit. Naast de particuliere markt is ErgoXS actief in de medische, technische, ict en professionele audiovisuele markt.

Over http://www.ICEcat.biz
ICEcat.biz is een onafhankelijke Europese uitgever van productdata, onderdeel van iMerge BV. iMerge behoort tot de Fast 500 van snelstgroeiende ICT-bedrijven in Europa (http://www.fast500europe.com/).Op dit moment zijn meer dan 160.000 producten van 1200+ merken uitgebreid beschreven in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Nederlands. De datasheets worden reeds gebruikt in 1000'en websites: webwinkels, ERP-systemen, prijsvergelijkers en overige sites. ICEcat.biz werkt aan uitbreiding binnen de EU. Open ICEcat is het project op basis van de Open Content License Agreement (OPL) waarbij productinformatie gratis wordt verspreid.

Meer informatie

- http://www.icecat.nl , Martijn Hoogeveen, martijn@icecat.biz, M +31654256476
- http://www.ergoxs.com , Marwin Venema, marwin.venema@ergoxs.com, +31 (0)6 51 479 578